sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Outoa


Jotain outoa on tapahtunut blogissani ja facebookissa. 
Suuri määrä kuviania ja postauksiani on kadonnut kokonaan. Todella harmi juttu, koska olen niitä tänne koonnut, että ne pysyisivät tallessa. 
Osan kuvista löysin vielä koneelta, mutta suurimman osan olin jo ehtinyt poistaa.

En nyt jaksa koko blogia koluta läpi, koska suoraan sanottuna ketuttaa niin vietävästi tämä juttu, muutamaan viimeisimpään postauksenn löysin vielä kuvat. 

Onko muille tapahtunut vastaavaa???


7 kommenttia:

 1. Kyl mä ainakin näen sun blogin kuvineen normaalisti.

  VastaaPoista
 2. Ois mullakin toi fiilis jos häviäis juttuja,tykkäys tuli tosta kiroilevasta siilistä.

  VastaaPoista
 3. Tämä on kyllä kauhea tilanne :( Mietein olisiko ne kuvat vielä sun picasa-albumissa? Netistä löysin tällaisen ohjeen: Pääset picasa-albumiisi menemällä osoitteeseen www.google.fi ja kirjautumalla bloggerin tunnuksilla sivulle. Albumiin pääset yläreunan valikosta kohdasta Lisää - Valokuvat. Olen joskus vahingossa mennyt omaan albumiin ja siellä oli sellaisiakin kuvia mitkä olin ensin laittanut blogiin ja esikatselussa huomannut, että niitä täytyy rajata tai käsitellä. Toivottavasti se on nyt vaan joku ohimenevä häiriö ja tulevat takaisin. Jos bloggerilla on joku muutostyö vaikka käynnissä? Jos olet poistanut sieltä picasasta kuvia niin ne katoaa blogistakin vaikka ovat eri paikassa.

  VastaaPoista
 4. Varmaan alkaa taas näkyä kuvia, kun löysin niitä kadonneita kuvia googlesta. Picasa-albumeista löysin osan ja osan tosiaan hakemalla tuolta googlen kuvahausta. En tiedä kauanko tässä jaksan vielä näperrellä, nyt olen muutaman tunnin tehnyt jo töitä kuvien kanssa, että saisin blogin toimimaan normaalisti. :(

  VastaaPoista

 5. Viime vuonna ihmettelin muutamien postausteni jälkeen, kun en saanut ladattua blogiini kuin yhden kuvan. Aina väitti, että kuva kansioni on täynnä tai heitti jotain muuta herjaa. No, minä tyhmänä tyttönä mietin, että mikä h..vetin kuvakansio.
  1. kuva kansio on siis picassa albumi!
  2. kaikki kuvat jotka ladataan blogiin näkyvät automaattisesti picassa albumissa!
  3. kas..kas.. picassa albumi tulee käyttöön silloin, kun lataat itsellesi google+ palvelun.
  4. Picassassaassa... google ilmoittaatai jokin lähde, että voit ostaa lisä tilaa albumiisi. (silloin, kun albumi ns.täyttyy)
  5. Minähän en moiseen lähtenyt!! minä tiukkana tyttönä poisitin koko google+ tilin ja kas, kas, kummaa johan valokuvia alkoi taas mahtumaan blogiin ja sain taas ladattua enemmän kuin yhden kuvan blogiini.
  6. Nyt minulla on jälleen käytössä google+ tili ja saan ihme kyllä ladattua kuvia, mutta kai tässäkin nyt tulee käymään niin, että kun "vähän" avauduin tänne niin saattaappa google mennä ja deletoida koko mun hemmetin blogini!
  7. Rahastavat kaikella mahdollisella ja jos kerta bloggeri on ilmaisohjelmaksi tarkoitettu ja sitä myöden käyttäjilleen tehnyt sen helpoksi niin ehkä ei kannattaisi alkaa rahastamaan sillä sitten. Vaan tehdä oikeasti vaikka toinen sovellus jota voitaisiin käyttää rahastus menetelmiin ja tarjota sillä tavalla esim: myös bloggaajalle jotakin hyötyä siitä maksusta. em mää tie ymmärsikö kukaan mun koottuja (maanantai) selityksiäni. KIROILEVA SIILI PERÄÄN JA LUJAA!!!

  Google+ tilin loin uudelleen itselleni, kun täällä oli aikanaan puhetta siitä, että lukijapaneeli poistuisi kokonaan... no ei ainakaan vielä ole poistunut. (huh..hyvä) loputkin hiukset katoisivat päästäni!

  :O kivaa alkanutta viikkoa kaikille kanssa ihmisilleni!! :O

  VastaaPoista
 6. Mulle ei ole ainakaan tullu ilmoitusta, että albumi/tila ois täynnä. Hauskaa tässä oli se etten löytänyt kadonneita kuvia picassasta, vaan ihan googlesta kuvahaulla. Kuvia en saanut kopioitua ihan selvinä, mutta sainpahan suurimman osan takaisin paikoilleen. Hirvee homma, varmaan n.4 tuntia istuin eilen koneella ja tallensin ja siirsin kuva kerrallaan postauksiin. Toivottavasti tätä ei usein tapahdu :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hö! miten tuo teksti on tullut kahteen kertaan peräkkäin? voit poistaa tuon toisen?

   Aika outo juttu tuo kuva juttu. En ole edes uskaltautunut vielä käymään picassa uudelleen, kun edellis kerralla meni ihan mönkään se google+ käyttäminen! :O

   Poista