torstai 7. elokuuta 2014

Arkistojen kätköistälöytyi vielä käyttökelpoinen idea.
Yhden t-paidan muutoksen olenkin jo tehnyt, sen voit nähdä TÄSTÄ LINKISTÄ.
Tällä kertaa en käy kierittämään t-paitaa itseni ympärille (teidän iloksi), vaan pääsette näkemään ohjeen oikein kivan näköisen tyttösen päällä.


Vielä on vähän kesää jäljellä, joten tätä ohjetta kannattaa kokeilla, se nimittäin toimii. 
On nopea toteuttaa, eikä tähän tarvita edes ompelukonetta.

*Aurinkoista loppuviikkoa* 

6 kommenttia:

 1. Täällä se vastaus jo olikin kun pohdein, että kuvasta näyttää siltä, että tuo paita on reilua kokoa tytölle :) Mää olen jo Elloksen extralargien yläpäässä etten taida saada enää isompaa kokoa :D Mutta hyvältä tuo kyllä näyttää, tuollaisella teepaidalla menisi vaikka rentoihin kesäjuhliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiki, mulla oma ukko kyllä käyttää minua pienempiä vaatteita, joten tämä jää multakin kokeilematta. Oon testannut tätä tyttären päälle ja se toimi :)

   Poista
 2. Noissa kuvissa tuo paita näyttää ihan sairaan hienolta tuon nätin mallin päällä, mutta miltähän tuollainen näyttäisi meikäläisen makkaroita peittämässä? :O

  Vitsi, mutta täytyy kyllä hankkia joku jättisuuri t-paita ja kokalta näillä sun ohjeilla... :) Kuinka meikäläisen saisi mahtumaan pääaukosta sisään... öööö.. ja minkähän kokoisen t-paidan pitäisi hankkia, että saisi sen tuollain mekoksi päälleen?

  Jokatapauksessa tuo idea on todella hyvin ja yhdyb kikin tekstiin, että kyllä tuollaisella kelpaa mennä kesäjuhliin ja ... saapa kehua, että on ainakin uniikki kappale! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkihan näyttää päällä hyvältä kun on laiha ja kaunis. Luulen että mulle ei ainakaan löydy niin isoa paitaa. Sulle kyllä löytyy :)

   Poista