lauantai 7. helmikuuta 2015

Ilahduta bloggaajakaveriaSain ihanaiselta Kristalta Taikaliemeen pudonneita ihmelapsia-blogista mukavan haasteen. Innoissani lähden tähän mukaan ja haluankin ilahduttaa kahta muuta blogin pitäjää.Säännöt

– Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!
– Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
– Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.

Minä haluaisin ilahduttaa:

Taikaliemeen pudonneita ihmelapsia Kristaa, jolta tämän haasteen sain
ja
Kiki´s home blogin Kikiä.

Oikein mukavaa lauantaita kaikille!6 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihana idea! :) Tämmönen positiivinen kiertolainen.

  VastaaPoista
 2. Miten nuo pöllöt on tehty? Ihanat kaverit on eikä paljon huhuile 😉 vesa.heromaa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastailin sulle Vesa tuonne uusimpaan postaukseen. Valitettavasti en tajunnut ottaa kuvia kun näitä maalailin. Tein nämä mallipöllöiksi lapsille töihin ja vähän aikaa sitten sain nämä vasta töistä kotiin tuoda ☺

   Poista