tiistai 31. maaliskuuta 2015

The Liebster Award


Sain tämän haasteen Optimismia ja energiaa vaatteilla blogin Katjalta. Haasteen tarkoituksena on saada näkyvyyttä pienemmille blogeille ja haastaa mukaan alle tuhannen lukijan blogeja. Se keneltä haasteen saat, on keksinyt itse 11 kysymystä ja vastaavasti sinä keksit 11 kysymystä niille joille haasteen laitat eteenpäin.

 1. Mistä sait idean perustaa blogin?
  Perustin blogini vähän isäni kuoleman jälkeen. Purin surua ja pahaa oloa lähes maanisesti tuunaamalla jotain. Ennen tätäkin oli sisko ja ystävät ehdottaneet blogin aloittamista. Halusin blogin, jossa olisi kaikille jotain, eikä kenenkään tarvitsisi pahoittaa mieltään blogia lukiessaan. Sellainen hyvän mielen blogi, ikään kuin! Tytär lupasi auttaa aloituksessa ja tässä sitä nyt ollaan :)
 1. Entä mistä sen nimi kumpuaa?
  Se on vain minun elämääni, Outi´s life, ei sen kummempaa syytä. Nimi vain kuulosti kivemmalta englanniksi. Englanti on yksi kotona käyttämistämme kielistä suomen ja arabian lisäksi.
الحياة خارج ل
(tältä nimi olisi näyttänyt arabiaksi)

 1. Mitä seuraat televisiosta?
  Seurataan mieheni kanssa Master Chef Ausraliaa, lisäksi tulee katsottua Voice of Finlandia. Seuraan oikeastaan tosi vähän tv:tä.
 1. Mikä on lempilehtesi, oletko tilaaja?
  Minulla on kaksi suosikkia, Unelmien talo ja koti sekä Oma koti kullan kallis. Tällä hetkellä en tilaa kumpaakaan, ostelen irtonumeroita kiinnostavien juttujen perusteella.
 1. Tennarit vai korkkarit?
  Ehdottomasti tennarit, en kerta kaikkisesti osaa kävellä koroilla.
(itse koristelemani tennarit)

 1. Mihin aikaan palaisit, jos saisit elää viikon elämästäsi uudestaan?
  Ensimmäiseen ulkomaan matkaan koko perheen voimin. Se oli mukava ja onnistunut matka anoppilaan Marokkoon :)
 1. Pelottavin kokemuksesi?
  Autokolari. Istuin takapenkillä, isi ajoi autoa ja äiti istui pelkääjän paikalla. Vanhempi rouvashenkilö oli juuri tokaissut miehelleen, että olipa halpa kauppareissu, kun ei ostettu kuin appelsiinejä ja räks, rysäytti meidän auton kylkeen. Minulla jäi jalka penkin alle ja vääntyi, mutta onneksi ei käynyt sen pahemmin. Auto meni lunastukseen, mutta me selvittiin säikähdyksellä ja turvonneella kintulla.
 1. Mieleenpainuvin kommentti blogiisi?
  Onneksi ei ole mitään pahaa tullut niskaan. Yllättynein olen ollut kommenteissa postauksiin, joissa itse olen ollut esillä, esim. asupostaus. En näe itseäni kauniina tai rohkeana, kun julkaisin kuvani, mutta kommenttien jälkeen olen uskonut näyttäväni ihan kivalta <3

 1. Suomen kivoin kaupunki?
  No Espoo tietenkin. Kävin asumassa Helsingin puolella 12 vuoden ajan, mutta veri veti takaisin rakkaaseen Espooseen. Täältä en halua muuttaa enää pois. Itseasiassa asun nyt ihan lapsuuden kotini vieressä, joten olen todella ”kotona”.

 1. Joulu vai juhannus?
  Ehdottomasti juhannus. Me kun ei tuota joulua vietetä, niin se on vain lomaa muiden lomien joukossa. Juhannuksen aikaan Suomi on niin kaunis. Kaikki on vihreää, on lämmintä ja KESÄ!


 1. Kuuluuko ensi kesääsi/yleensä festarireissu?
  Ei kuulu. Itseasiassa en ole koskaan ollut festareilla. Joskus nuorempana olin hyvinkin katkera tästä asiasta, mutta enää ei jaksa oikein kiinnostaakaan moinen. Konserttiin voisin mennä vaikka heti, jos oikea artisti sattuisi kohdalle.

En nyt haasta ketään, suurin osa on tämän haasteen jo tainutkin tehdä, mutta jos haaste sinua kiinnostaa voit sen ottaa vastaan näillä samoilla kysymyksillä.

Oikein ihanaa tiistaita kaikille!
16 kommenttia:

 1. Ihan kuva Outi ja blogisi on todella ja täydellisesti hyvän mielen blogi ja niin olet sinäkin, koska olen kunnian saanut sinut tavata. Niin hauska, ihana ja ajattelevainen olet kauttaaltaan. <3

  Australian Master Chef rules! Nessuakin tarvitsee välillä. Vakavasti mietin Ausseihin muuttoa, tuon ohjelman takia. Mikä puiseva suomiversio pyörii meillä telsussa. Aussit ovat iloisia, easy going, lämpöisiä, olen aivan myyty. Koko ohjelmassa vallitsee niin hyvä henki ja ilkeitä ei olla, eikä ikävää juonittelua. Siksi rakastan kyseistä ohjelmaa ja tätä sun blogia. Sydämellisyys on avainsana. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia sanoistasi. On äitin opit mennyt perille, jos ei ole mitään hyvää sanottavaa niin älä sano mitään.
   Mun serkku asui Australiassa ja kehui maata kovasti. Suomen versio Master Chefistä on liian totinen versio. Rentous kunniaan niin siitäkin tulisi taas katsottavampi.
   Tiia oot ♡♡♡♡♡♡

   Poista
 2. Ihanat nuo sinun tennarisi! Ja sinä itsekin. Minusta sinä olet kaunis ja ihastuttava nainen juuri siksi, että sinä säteilet positiivisuutta, elämäniloa ja tasapainoa. sinusta ei kumpua pahoja sanoja, ivaa tai katkeruuden kipunoita. Ja se näkyy. Katso tuota pusukuvaasikin. Itsevarmuutta ja rohkeutta. Se riittää. Ei meidän tarvitse olla extreme-lajien harrastajia ollaksemme rohkeita.
  Ja voin vaan kuvitella Marokon matkanne. ah. Mehän mietittiin Marokkoa ja Turkkia häämatkaksi, mutta Turkki voitti mm. käytännönsyistä. Marokkoon menemme, jos luoja suo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei. Kiitos ihanista sanoistasi kultainen ystäväni ♡
   Rohkeutta kyllä löytyy, mutta itsevarma en ole.
   Toivottavasti pääsette joku päivä Marokkoon. Siellä on ihanaa ♡

   Poista
 3. Mukava oli lukea vastauksiasi. <3

  VastaaPoista
 4. Kiva näitä on kyllä lukea - ja näitä lukiessa tutustuu aina paremmin ihmisiin siellä blogien takana.
  Tennarit ottaisin koska vain;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tennarit on kyllä tosi kivat. Tein saman tyyliset myös äidilleni ♡

   Poista
 5. Jos ei aurinko muuten paista, niin sitten tuunataan tennarit :D. Ihana idea!
  Ja lisäksi vois olla toinen pari "pahan päivän" varalle. Niissä olis oikein synkkä ja myrskyinen keli ja kaikki, jotka näkis ne omistajansa jalassa, tietäis jo valmiiksi millä tuulella ollaan :)

  Kivoja vastauksia ja taas pääsi vähän peremmälle Outin elämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuten huono idea yhtään nuo pahan päivän tennarit :)
   Kiva kun jaksoit lukea mun höpinöitä ♡

   Poista
 6. Kiva kun vastailit. Ja mitkä tennarit, wau! Älyttömän hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja. Noiden tennareiden tuunays ja onnistuminen oli pienoinen yllätys myös mulle :)

   Poista
 7. Hyvän mielen blogi, Australian Masterchef, Marokkolainen ruoka jne. Meillä on paljon yhteistä <3 Ihanaa pääsiäistä koko perheellesi!

  VastaaPoista
 8. Aloin nyt tosissaan lukemaan blogiasi ja täällähän on ihan mahtavia juttuja! Noi tennarit, ihanat!:) luin aiempia kommentteja joissa puhuitte australiasta, asuttiin siellä vuosi mieheni kanssa. Ihmiset siellä ihan totta on älyttömän lämminsydämisiä ja iloisia. Suunnitteilla jo uusi, joskin lyhyempi reissu sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On vitsi. Se on kyllä maa minne itsekin haluaisin mennä.
   Kiitos myös blogikehuista, tää blogi on sellainen sekametelisoppa :)

   Poista