sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Hiuksilla hyvää 10.–11.2.2017Perjantaina 10. helmikuuta järjestetään Helsingin keskustassa kauneus- ja hyvinvointituotteisiin keskittyvän IdHair Finland Oy:n tiloissa hyväntekeväisyystempaus, jossa 10 parturi-kampaajaa leikkaa hiuksia veloituksetta ympäri vuorokauden. Asiakkaat toimivat lahjoittajina osoittamalla hiustenleikkaukseen varatun summan hyväntekeväisyyteen. Lahjoitusten kohteeksi on valittu Ensi- ja turvakotien liitto, joka kohdistaa varat naisten ja lasten turvakodeille.
”Kampanjan alkuperäisillä ideoijilla ja siihen osallistuvilla tahoilla oli jokaisella pyyteetön halu auttaa muita, ja antaa edes vähän jollekin tarvitsevalle. Aloimme pohtia, mitä voisimme tehdä hyvien asioiden edistämiseksi – ja keksimme käyttää kukin omia vahvuuksiamme ja ammattitaitoamme. Tarkoituksena on osoittaa, että yksittäisillä teoilla voi olla suuri ja merkittävä vaikutus,” sanoo parturi-kampaaja Erika Wasenius
Kampanjan alulle panijana ja idean isänä toimii nokialainen yrittäjä ja parturi-kampaaja Late Zlatan, jolle myönnettiin vuosi sitten tehdystä tempauksestaan Kauneustoimittajien yhdistyksen Kaunis Teko -tunnustus.
”Tein viime vuonna omassa liikkeessäni yksin vastaavan tempauksen, jossa leikkasin vuorokauden ajan hiuksia vastineeksi lahjoituksesta lastensairaalaan. Potti oli hyvä ja vastaanotto oli upea, joten tänä vuonna halusin enemmän. Sain houkuteltua mukaan kymmenen kampaajaa, jotka tulevat mukaan tekemään leikkauksia Helsinkiin,” kertoo Late Hervannan Parturi-kampaamosta.
Helsingin tilaisuuden lisäksi useampi suomalainen kampaamo ottaa tahollaan osaa tempaukseen lahjoittamalla haluamansa osan päivän tuotosta kokonaispottiin. Kampanjaan on saatu mukaan myös eri alojen ammattilaisia vastaamaan omalta osaltaan tapahtuman toteutumisesta.
Laulaja Mira Luoti toimii Hiuksilla hyvää -kampanjan suojelijana.
”Mielestäni on tärkeää, että on olemassa ensi- ja turvakotien kaltaisia, matalan kynnyksen paikkoja, joissa vaikeissa ja turvattomissa oloissa elävät lapset ja perheet voivat saada helposti apua. Ensi- ja turvakotien kodinomaisuus ja sydämelliset ihmiset luovat turvalliset puitteet, joiden uskon auttavan hädässä olevia ihmisiä arkielämässä selviytymisessä”, kertoo Mira Luoti.
Luoti on myös lupautunut esiintymään tapahtumassa perjantaina 10.2.2017.
Lue lisää tempauksesta ja varaa oma aikasi hiustenleikkuuseen TÄÄLTÄ
(teksti lehdistötiedotteesta)


10 kommenttia:

 1. Hieno juttu hyvän asian puolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tosiaan on, varmasti tulee paljon asiakkaita paikalle.

   Poista
 2. Vitsit, kun Oulussakin olisi tällainen! Loistava idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin? Hyvään tarkoitukseen kerätään tässäkin apuja!

   Poista
 3. Hurjan hyvä tempaus! Onneksi vielä löytyy ihmisiä, joilla on tahtoa ja halua auttaa muita.

  VastaaPoista
 4. Hei! Tempaukseen on lähtenyt mukaan yli 20 kampaamoa ympäri Suomen. Oulussa Hiuksilla hyvää-leikkauksen saat Parturi-kampaamo Merlessä. Kannattaa käydä kurkkaamassa hiuksillahyvaa.fi. :) Terveisin, Outi/Hiuksilla hyvää

  VastaaPoista
 5. Kiva idea tärkeän asian puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Tärkeän asian puolesta nämä hiustaiturit tekevät työtä!

   Poista