torstai 29. maaliskuuta 2018

Parsakaalipiirakka




Neljän päivän loma, jes jes jes!
Lomatunnelmaan pääsee hyvin tekemällä jotain pikaruokaa.
Tällä kertaa pikaruoka on myös hurjan edullinen ruoka, kokonaishinta 4, 40€.
Päätin ensimmäistä kertaa ikinä tehdä parsakaalipiirakan.
Innostuin Saaran lautasella blogin parsapiirakasta (jonka myös aion vielä toteuttaa) niin paljon, että oli pakko kehitellä herkkupiirakka meillekin.


Käytin pohjana neljän viljan ruokapiirakkataikinaa.
Ostin näitä muutaman pakkaseen kun olivat Cittarissa vain euron kappale.


Täyte:

1 parsakaali n.300 g
2 laktoositonta kermaviiliä
1/2 pussillista emmental juustoraastetta
1 kananmuna
Mausteita oman maun mukaan.
Minä käytin, pippurisekoitusta, suolaa, paprikajauhetta, kurkumaa, valkosipulijauhetta ja vähän chilijauhetta.

Levitin täytteen piirakkapohjalle ja ripottelin päälle toiset 1/2 pussia juustoraastetta.


Paistoin piirakkaa 200 asteessa n.35 minuuttia.
Annoin piirakan hetken jäähtyä ennen tarjoilua.


Kyllä vaan osasikin olla herkullista.
Neljän viljan piirakkataikina sopii hyvin erilaisten suolaisten piirakoiden pohjaksi ja olen kuullut, että sitä käytetään myös vegaanipizzojen pohjana.


Herkullista pääsiäistä teille kaikille <3



24 kommenttia:

  1. Älyttömän hyvää 💖 herkullista pääsiäistä ihana Outi💖

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei jee, sun massutauti on kadonnut. Herkullista pääsiäisen aikaa sullekin Tiiuli <3

      Poista
  2. Näyttää tosi herkulliselta!
    Kiitos reseptistä ja oikein ihanaa pääsiäisen aikaa teidän koko perheelle! 🐣💛💐

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä helpommalla ei piirakka synny :)
      Ihanaa pääsiäistä sinulle ja perheellesi Riina <3

      Poista
  3. Nam,niin herkullisen näköistä:) Olen suuri parsakaalifani:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse yllätyin, miten herkullista tämä oli. Kiva kun ekalla yrityksellä onnistuu.

      Poista
  4. Näyttää herkulta! Lurps! Pitäisi ryhdistäytyä ja tehdä itsekin joskus jotain... Aurinkoista pääsiäistä, Outi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä ei ainakaan mene kauan. Paistoajan voikin tehdä vaikka kukka-asetelmia.
      Ihanaa pääsiäistä sinullekin Satu <3

      Poista
  5. Oi nam! Rentouttavaa pääsiäistä💜💛💚On kyllä niin ihanaa kun on 4 päivää vapaata!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vapaat tulevat kyllä aina tarpeeseen! Ihanaa pääsiäistä sinulle Kristiina <3

      Poista
  6. Yummyyy, mä rakastan suolaisia piirakoita, ja makeita ! Mä rakastan kaikkea ruokaa ;)

    Nauti vapaista, hyvää pääsiäistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piirakat on niin helppoa ruokaa. Pitäisikin useammin tehdä iltaruoaksi piirakoita.
      Kivaa pääsiäistä sinullekin Reetta <3

      Poista
  7. Itse oikaisenmonesti juuri noiden valmispohjien kanssa, aivan mahtavia. Ja ohjeesi kuulostaa todella herkulta, nam.
    Ihanaa pääsiäisen aikaa teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä yleensä oikeisen näiden suolaisten piirakoiden kanssa. Makeisiin piirakoihin teen pohjan itse :)
      Ihanaa pääsiäistä Satu <3

      Poista
  8. Hyvännäköinen piirakka.
    Rentouttavaa ja mukavaa pääsiäistä! 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja oli kyllä todella herkullistakin.
      Ihanaa pääsiäistä sinullekin Sumi!

      Poista
  9. Herkullista kasvisruokaa. Pitääpä joskus kokeilla.
    Iloista pääsiäistä sinulle!

    VastaaPoista
  10. Ooh, näyttää hyvälle :) Kiitos ohjeesta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näytti ja oli tosi hyvää. Oleppa hyvä, ohje onkin ihanan helppo ja täytettä on helppo vaihdella.

      Poista
  11. Suolaiset piirakat ovat kyllä hyviä ja itsekin niitä työntelen uuniin viikottain. Kiitos tästä reseptistä.
    Hyvää pääsiäisen aikaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanan helppoa ruokaa. Tuohon kylkeen kun tekee vielä hyvän salaatin, niin ai että!
      Mukavaa pääsiäisen aikaa sinullekin Marjo <3

      Poista
  12. Munki pitää kyllä tehä tätä! Tykkään parsasta hulluna.

    VastaaPoista
  13. Oi oi, tulipa herkullisen näköinen parsakaalipiirakka. Noi valmiit pohjat on kyllä kivoja käyttää, saa nopeasti tarjolle hyvää. Iloista pääsiäistä Outi <3.

    VastaaPoista