perjantai 1. helmikuuta 2019

Kun ylipainoni pilasi maisematJoskus vaan miettii, että onko tuo tyyppi tosissaan vai mitä?

Tapahtui tänään Espoonlahdessa!


Kaunista viikonloppua kaikille ❤️
88 kommenttia:

 1. Voi äiti! Mä uskon,että mieli pahoittui,vaikka kuinka yrittäis ajatella,että ei kannata!
  Jos oikeesti mietitään, eiköhän alkoholistit ja tähän liittyvät sairaudet,työpaikattomuus ja kaikki tukimuodot etc joita viina aiheuttaa,tuu yhteiskunnalle kallimmaksi.
  Nostan hattua,että jaksoit olla pillastumatta!
  Meissä pullukoissa on enemmän ihanuutta, kuin pienemmissä♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meissä pullukoissa on enemmän ihanuutta, kuin pienemmissä♡...olipa hauskasti sanottu :) En nyt osaa ottaa tuota loukkauksena, koska äijä oli mitä oli. Halusin lähinnä tuoda julki, mitä kaikkea sitä saakaan kokea jopa painonsa takia. Alkoholismi aiheuttaa paljon menoja myös yhteiskunnalle, siitä olen täysin samaa mieltä. Säikähdin kyllä vähän, mies käyttäytyi aluksi melko agressiivisesti.

   Poista
 2. Ei voi olla totta, onneksi noi puheet voi jättää omaan arvoonsa.
  Oot ihana juuri sellaisena kuin olet ♥

  VastaaPoista
 3. Voi hattu tätä maailmaa... Mikä ihme on täällä vikana kun ihmisten käyttäytymisellä ei oo enää mitään rajaa!!!
  Se on kyllä niin kummallista kun jotkut saa avautua loukatakseen kanssa ihmisiä, hyi helkkari, toivottavasti kokemus myös toisinpäin sama ja samalla vähän potkii tajuamaan, missä ja miten voi avautua.
  Kaikesta huolimatta mitä parhainta viikonloppua sinulle Ihana Outi, meitä isompiakin tarvitaan, sillä muutenhan ei olis niitä laihojakaan ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinähän olet Sari aivan normaalipainoinen! Minusta jokainen kantaa kilonsa ja se ei kuulu kenellekään muulle. Tuollainen ajattelematon tollo ei pilaa minun viikonloppua <3

   Poista
  2. Kiitos Outi, mutta ylipainoa on mulla peräti 15-20 kiloo, sitä yritän pikkasen saada tässä alaspäin, jotta ei tulis enää muita sairauksia 😊

   Poista
 4. Oho. Taisi olla vaari jo jonnin verran seniili, kun jututkin olivat ihan pehmoisia. Eihän nuo ole aikuisen, järjissään olevan ihmisen juttuja vai olenko liian sinisilmäinen? Nostan kyllä hattua sille, että pysyit asiallisena, itse olisin saattanut avata sanaisen arkkuni. Hyvää viikonloppua, laitan sulle fb:n kautta viestiä piakkoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkoholisti taisi olla. Repussa oli vain kaljaa :(
   Olen huomannut, että tuollaisten kanssa on turha aloittaa mitään järjellistä jutustelua, koska heidän aivot eivät osaa suodattaa muuta kuin p:tä :)

   Poista
 5. Siis täytyy sanoa, että kyllä on ollut moukkamaista käytöstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja säikähdin tosiaan tuota agressiivisuutta, jolla hyökkäsi kimppuuni. Onneksi pysäkillä tosiaan oli kaksi muutakin naista.

   Poista
 6. Ei kannata välittää ilkeistä ihmisistä, mutta tottakai se harmittaa! Toivottavasti ei nyt viikonloppusi mennyt pilalle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähinnä kävi ihmetyttämään, että ei osata pitää mölyjä mahassa. Ei mennyt viikonloppu millään lailla pilalle!

   Poista
 7. Voi juku miten törkeää, todella inhottava ukkeli☹️Älä välitä, olet ihana❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jael ystäväiseni <3 Ukkeli saa hukkua kaljatölkkeihinsä :D

   Poista
 8. Siis mitä hemmettiä!!! Jätä omaan arvoonsa tuollainen. Ongelma on hänellä, EI SULLA!

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä. Ehkä kuitenkin tein videon myös sitä varten, että huomataan, mitä ylipainoiset ja miksi ei myös hoikat ihmiset, saavat kokea ihan tuolla kaupungilla kulkiessa. Ei ole kivaa kyllä!

   Poista
 9. Maatiaiskanasen Elämää on lisännyt kommentin tekstiisi "Kun ylipainoni pilasi maisemat":

  Eikä! Huokaus. Pistää niin vihaks sin puolesta. Vaikka tollasiin kuinka yrittää suhtautua niin, että vian ei tarvi olla iso, ku se sijaitsee päässä, niin harmittaa nuo aina silti. Ihana, kaunis ja upea nainen olet, olkoo joku juopon-retku mitä mieltä tahansa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kämmäsin Hilu sun kommentin jonnekin, onneksi löysin sen sähkäristä tänne :)
   Eihän tuollainen nyt terveen ihmisen toimintaa ole ja vielä sellainen uhitteleva ja agressiivinen käytös siihen päälle. Onneksi pääsin tyypistä eroon ilman nokkapokkaa!

   Poista
 10. Voi, kylläpä oli uskomattoman moukkamainen ihminen, ihan vihaksi pistää tuollainen käytös. Kyllä tuli paha mieli tuollaisesta, mutta älä välitä hänellä se ongelma on. Sinä olet ihana juuri sellaisena kuin olet. Mukavaa viikonloppua kaikesta huolimatta ❤️❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulikki <3
   Eipä tuo onneksi viikonloppua pilannut, vaikka vähän säikäyttikin!

   Poista
 11. Järkyttävää miten joku kokee voivansa sanoa ihan mitä tahansa! Et ole varmasti ainoa, joka tuon jurnuttajan kohteeksi on joutunut.

  Ihan liian helpolla kyllä päästit tuon seniilin mörrimöykyn, olisit papattanut pikku saarnan siitä oluesta. Eiköhän se ole se alkoholi, joka aiheuttaa korkeimmat henkiset ja rahalliset menetykset yhteiskunnalle ja liian monelle perheelle.

  Kaikesta huolimatta hienoa viikonloppua upea & kaunis Outi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntui olevan myös rasisti ja vasta siinä minulla keitti. No kun seurasi hänen oluen "nauttimista", niin ei tarvitse paljon miettiä, että mikä siellä päässä liikkuu ajatus vai alkoholi!
   Ihanaa viikonloppua sinullekin ihana Heli <3

   Poista
 12. No johan oli melkoinen kohtaaminen.. Ukon jutut oli niin oudot, että pistäisin melkeinpä mielisairauden piikkiin. Ne oli niin ufot, että ei tosiaan kannata edes loukkaantua. Ajattele, millaista tekstiä saakaan hänen läheiset kuulla!

  No mutta, ihanaa että ukko ei päässyt pilaamaan päivääsi eikä sairailla jutuillaan pintaa syvemmälle <3 Hän varmaankin kuuluisi hoitoon.

  Ihanaa viikonloppua Outi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan olla, että hänellä ei ole ketään jolle urputtaa, niin pitää sitten sitä omaa pahaa oloa päästellä tuntemattomille. Jos nämä kaksi naista eivät olisi olleet tuossa pysäkillä, olisin varmasti soittanut poliisit paikalle, niin lähelle tuli aukomaan!
   Ihanaa viikonloppua sinulle <3

   Poista
 13. Tuolla kaverilla ei ollut kaikki kotona. Ilmeisen paha olla omassa kropassaan. Olen pahoillani puolestasi. Hän ei tiennyt, miten ihanaa ihmistä loukkasi. Ei kannata tuhlata ajatustakaan tuollaiselle törkeälle käyttäytymiselle ja tyypille.
  Kaunista viikonloppua, Outi 💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula, nyt sait minut kyllä herkistymään <3
   Kaunista viikonloppua sinullekin rakas ystävä <3

   Poista
 14. Tämmöset saa mut aina ihmettelemään, että mikä ihmisiä vaivaa?! Ihan kuin hän olisi jotenkin ollut parempi ihminen. Jokainen eläkööt oman elämänsä niin kuin haluaa ja just sellaisena kuin on! Onneksi tiiät, että sä oot ihana! <3

  Ihanaa viikonloppua Outska! <3


  - Iitski
  https://naissanelioissa.wordpress.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana olet sinäkin. Aina kuule välillä mietin meidän työporukkaa silloin ennen, oli kyllä hitsin hauskaa <3
   Ihanaa viikonloppua sullekin Iitu <3

   Poista
 15. No onpa ihmeellistä, tosiaan varmaan huono olo omassa kropassa, kun tuollaisia sammakoita päästelee.

  VastaaPoista
 16. Älä ajattele koko asiaa enää.Olet ihana ❤Suuret mielenterveysongelmat kyseisellä henkilöllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole elämässä kaikki ihan kunnossa, kun kello 11 ollaan jo siinä kunnossa, että pitää päätään aukoa tuntemattomille.
   Ihanaa viikonloppua sinulle Kristiina <3

   Poista
 17. Nyt on vallan sairas ihminen kyseessä, mutta eihän se auta. Ikävä mieli tuosta tulee. Bussipysäkeillä selvästi sattuu ja tapahtuu, sillä meikäläisellehän kun olin lukion kolmannella sanottiin, että ootko raskaana vai muuten vaan läski ja hei painoin silloin 47kg eli hulluja ei mikään estä sanomasta.

  Vielä Jumala ja Jeesuskin mainittiin, että mitähän se uskonto sanoo lähimmäisenrakkaudesta. Voi Outi, halit täältä nyt. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koskaa ei katsos tiedä, että mitä bussipysäkeillä voi tapahtua. Me ollaan se nyt karvaasti saatu kokea. Todellinen lähimmäisenrakkauden sanansaattaja.
   Kiitos haleista Tiia ja ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 18. Voi jestas mikä urpo :(. Lienee päiväoluet pehmittäneet pään.

  Olet vahva ja ihana ihminen, etkä ansaitse tollasta ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kyllä itsestäni ylpeä, että en menettänyt hermojani. Bussissa kyllä sanoin, että voi elämä mikä kusipää :D
   Ihanaa viikonloppua Annukka <3

   Poista
 19. Lapsellista käytöstä tuon ikäiseltä. Minkä taakseen jättää sen edetään löytää sanotaan😊 näistä ei todellakaan kannata välittää❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä kanssasi. Välillä sitä vaan menee niin hämilleen tuollaisesta törkeydestä. Ei mennyt viikonloppua pilalle. Ihanaa iltaa sinulle Katja!

   Poista
 20. Hah �� meitä on niin moneen junaan ja jotku jää näemmä asemalle. Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Kenenkään ei pitäis joutua kuunteleen tollasta paskaa, mut onneks sinä olet ihana ja ystävällinen sinä, ja hoidit tuonkin moukan fiksusti ja hermostumatta ja luulen että se sitä ärsytti ihan simona. Ihana ja kaunis olet ������

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen tosiaan, että oma rauhallinen käytös ärsytti ukkoa. Oon kyllä aika ylpeä itsestäni että pysyin rauhallisena.
   Itekki oot kyllä aikas ihana ❤️

   Poista
 21. Olisit sanonut että, minä olen lihava, sinä olet ruma. Minä voin laihduttaa ! 😂 Ihanaa viikonloppua sinulle !

  VastaaPoista
 22. Ihana Outi! Noi alkoholistit on kyllä oikeesti välillä jopa pelottavia. Mä oon itse normaalipainoinen mut rintava ja kyllä kaikenlaista oon välillä kuullut tisseistäni, mistä en todellakaan pidä. Mut olen myös järkyttynyt kun oon kuullut samantyylistä huutelua ystävälleni, joka on myös isompi ja hänelle aihe on myöskin arka koska ei ole itsekään sinut kokonsa kanssa. Ja siis ihan muutkin kuin alkkikset tuota huutelua saattaa harrastaa. En siis pysty mitenkään ymmärtämään, että joku oikeasti kehtaa avata suunsa arvostellakseen toisen ulkönököä negatiivisesti tai seksistisesti.

  Vaatii rohkeutta että teit tuon videon! Hyvä siis, että nostit tämänkin aiheen esille. Ihanaa viikonloppua ihanalle bloggaajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tämä tosiaan ole ensimmäinen kerta kun painostani huomautetaan, mutta tämä oli ehdottomasti aggressiivisin tapaus. Pelottaa, mitä tuollainen tyypoi voi tehdä toiselle. Todella ikävää, että olet joutunut tuollaisen kohtelun kohteeksi, sanoin kun ystäväsi. Ei välitetä, ollaan ylpeitä itsestämme ❤️
   Ihanaa viikonloppua sinullekin Milla ja kiitos ihanasta kommentistasi!

   Poista
 23. Ekaksi, kiva kun laitoit videon, ääntäsi on mukava kuunnella, vaikkakin ehkä flunssa vielä vaivasi, mutta silti! Jep, kaikkia hörhöjä sitä on, niistä ei tietenkään pidä välittää, mutta ketuttaahan se, kun julkisella paikalla alkaa moista suoltaa suustaan. Tällaisille tyypeille ikään ja tyyliin katsomatta ei kannata uhrata sanaakaan. Voihan olla, että seuraavalla pysäkillä on joku laiheliini, joka saa vastaavan litanian osakseen. Pahoillani puolestasi olen kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ääni on vieläkin maassa, mutta sainpahan kuitenkin raakuttua juttuni videolle 😀.
   Tällaisten ihmisten kanssa on turha käydä jänkkäämäön, koska he kuvittelevat olevansa aina oikeassa.
   Ihanaa viikonloppua sinulle Kikka ❤️

   Poista
 24. Voi hyvänen aika!
  Kyllä taisi sedällä olla oma elämä kurjaa tai sekaisin. Ei kukaan normaali ihminen arvioi yhtään kenenkään ulkonäköä tai muitakaan ominaisuuksia.
  Taisi setä olla ehkä juttukaverin puutteessa.

  Bussipysäkeillä taitaa sattua kaikenlaista. Yksi päivä mun tytär odotti bussia. Ja yhdestä bussista tuli tosi vihainen mummo, joka meni tyttäreni eteen ja huusi: "huppu päähän ja parturiin!" Ja tönäisi ohimennessään tytärtäni. Oli siinä kaikilla pysäkillä olijoilla ihmettelyä.

  Ihanaa viikonloppua sinulle ihana Outi! Jää setä paljosta paitsi, kun ei ole oppinut tuntemaan sinua, yhtä maailman herttaisimmista ihmisistä.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riina ❤️ haleja sinulle. Ajattelin ensin, että ukko haluaa jutella, mutta paiskasikin kaljareppunsa penkille ja alkoi minua läksyttämöön, tuli hyvin lähelle. Pelottavia tällaiset äkilliset tapahtumat. Varmasti myös tyttäresi säikähti hetkeksi.
   Ihanaa ja kukikasta viikonloppua sinulle ihanuus ❤️

   Poista
 25. Oisin varmaan jo uittanut sen ukon siellä lumihangessa, kaatanut sem kaljan sen päälle ja sanonut, että käveleppä siellä. Iömeisesti pieni narsisti joka menee kotiin olut kädessä istumaan ja örisemään sohvalle. Samaan aikaan asunnossa pyörii vaimo joka on ylipainoinen ja huutelee sille ltteuksia. Kunnes jonakin päivänä se pullea nainen saa tarpeekseen ja pamauttaa siltä äijältä kaulimella tajun pois.
  Voi... saako snoa ruman sanan? En ehkä olisi ollut kovin hienovarainen sen äijän aikana. ��
  Tsemppiä. Kuullosti ihan narsistin touhulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen kuule, että tollaisella tyypillä ei ole edes vaimoa, tai sitten se on samanlainen doku.
   Narsistista ja kieroutunuttahan tuo käytös on, ei siitä pääse mihinkään. En anna tämän kuitenkaan pilata viikonloppuani.
   Rentouttavaa viikonloppua sinullekin TaRa ❤️

   Poista
 26. Kuten sinulle jo FB:ssä kommentoin erittäin sairaalla mielellä varustettu ihminen voi tuottaa näin häpeällisiä sanoja suustaan. Toisaalta ehkä hänen kaljan lipittely oli jo sumentanut aivot vanhuuden lisäksi tai joku alkava muistisairaus jäytää pääkopassa. Toisille ihmisille huutelu, nimittely ja samalla Jumalasta sekä Jeesuksesta puhuminen ovat myös ristiriidassa keskenään. Haluaisin uskoa, että hän oli mieleltään sairas ihminen.

  Sinä olet ihana, sydämellinen ja hyvä ystävä juuri omana itsenäsi.
  Halaus Outi❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeesus vielä yhdistettynä ylipainoon ja ulkomaalaisvihaan, hmmm! Jeesus oli palestiinalainen, että se siitä jo sitten :D
   Kiitos ihana Marjo, ihanasti olen saanut stemppikommentteja ja kyllähän ne on hyviltä tuntuneet. Eräs nainen yhdessä ryhmässä ajatteli, että tietää tämän miehen, koska tämä oli solvannut myös häntä.
   Halaus päivääsi <3

   Poista
  2. Toimituksen huomautus...en osaa enää kirjoittaa tsemppiä :D

   Poista
 27. Aivan järkyttävä tapaus ja niin väärin, kun sinä sait en kokea. Mikä oikeuttaa jonkun huutelemaan vieraille ihmisille?
  Olet mahtava tyyppi ja muista se. Nuo huutelijat eivät vaan sitä tiedä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aikamoinen kokemus, mutta olen siitä onnellinen, että minä olin uhri, eikä joku nuorempi ja huonommalla itsetunnolla varustettu nainen.
   Kiitos ihanasta kommentistasi Marketta ja iloa päivääsi <3

   Poista
 28. Hulluja ja häiriintyneitä ihmisiä on valitettavasti olemassa, aina tulee olemaan. Yritä ajatella, että toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos <3<3
  Lämmin halaus Outi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on ajateltava, säikähdin kyllä tilannetta melkoisesti...onneksi pokkani piti :D
   Halaus sinullekin ihanuus <3

   Poista
 29. No jup joo... siinä oli sedällä jonkunlainen hoidontarve itsellään ihan selvästi, vaikka tuon tason aivojen pehmenemiseen ei taida kyllä enää lääkettä edes löytyä. Menköön lipittelemään sitä oluttaan jonnekin yksinäiseen kulmaan.
  Ihana olet ja hattua nostan kärsivällisyydellesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että lääkkeillä ei tosiaan tuota ukkelia enää paranneta, se olisi vain tuhlausta :D Ehkä pari kaljaa lisää auttaisi :D
   Ihan itsekin ihmettelin, että miten pysyin niin tyynenä, varmaan se hänen aggressiivisuutensa sai minut varuilleen sen verran.

   Poista
 30. Tollaset huomauttelijat on isompi terveysriski lihaville ku se lihavuus itsessään. Voi kun ihmiset sen tajuais ja pitäisivät turpansa kiinni. Oon pahoillani, että jouduit tommosta kuunteleen. Sitä iteki lihavana pelkää tuolla kulkiessa, että joutuu tommosta kuunteleen. Tsemppiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan sitä aikaisemmin saanut kuulla nauruja ja murahduksia, mutta tämä oli kyllä pahin ryöpytys, johon olen joutunut. No onneksi se olin minä, eikä joku muu!
   Kivaa viikonloppua ja kiitos tsempeistä Laura <3

   Poista
 31. Alkoholistien mielestä kaikki heidän ongelmansa johtuvat jostain muusta ja muista, kuin omasta itsestään. Joskus ajattelin, että pitäisi ymmärtää, koska alkoholismin sanotaan olevan sairaus. Ja yritinkin ymmärtää ja auttaa, kunnes voin itse jo henkisesti niin huonosti ja loppuviimeksi tämä henkilö jota yritin ymmärtää yritti tuhota minunkin elämäni. En ymmärrä enää, enkä koskaan tule ymmärtämään. Hyvä että on lunta. Tuo kohtaamasi idioottikin olisi voinut suksia *elvettiin siitä pysäkiltä. Aurinkoa päivääsi muru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin kun opiskelin lähihoitajaksi, meinasin ensin valita päihteet erikoistumiseksi, mutta minä en osaa ajatella, että alkoholismi olisi sairaus. Minusta on jokaisen päätös, että juoko sitä viinaa vai ei. Alkoholismi tuo mukanaa erilaisia sairauksia ja alkoholi aiheuttaa riippuvuutta, mutta jokainen valitsee, että käyttääkö päihteitä vai ei!
   Siinä oli kyllä yksi iso lumikinos, johon ukon olisi voinut pistää patsastelemaan :D
   Ihanaa viikonloppua Tinsku <3

   Poista
  2. Ja siis ruokahan voi myös olla riippuvuutta aiheuttavaa, mutta tähän asti olen ihan itse syönyt ruokani ja kantanut kiloni, enkä ole toistaiseksi kärsinyt ylipainon tuomista vaivoista.

   Poista
 32. voi taivas, mitä ihmiselle tulee eteen ja vielä bussipysäkillä. olisi ollut tyypillä peiliinkatsomisen paikka. ollut itsellä niin paha olo, että pitää purkaa se kanssaihmisiin. aika pelottava kokemus. koskaan ei tiedä, minkä harhojen vallassa tällaiset tyypit on. nosta vaan itsesi tällaisen yläpuolelle; olet ihana oma itsesi sellaisena kuin olet. parantele itseäsi sitkeästä flunssastasi ja unohda se pissapää. ilolla luen aina ideoitasi ja postauksiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen jo tämänkin pissapään kohtaamisen kääntänyt positiiviseksi, joten ei hätää minun puolelta :D
   Kiitos Arja kommentistasi, se oli ihana <3

   Poista
 33. Ai kamala.. ton ikänen ukko vielä, kehtaakin. Vaikka onhan se jokaisen oma asia mikä on ja mitä on. Mutta nykyään ollaan niin narsisteja ettei osata.. juoppolallille olis voinu antaa takaisin vaikka ei siihen halua lähteä.
  Kaunis ja ihana olet. Tässä me jokainen kilomme kannamme ja vielä ylpeinä. Viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omat on kilot ja vaivat ja ongelmat. Olisi voinut pitää suunsa kiinni, mutta ei kun piti tulla aukomaan. Onneksi bussi tuli aika pian ja onneksi nämä kaksi naista olivat pysäkillä myös.
   Ihanaa sunnuntaita sinulle Marika <3

   Poista
 34. Aah, tähän kuittaan vain sen, että olet hurjan, hurjan kaunis 😍 Saattaa olla, että samalle pysäkille osuessani olisin saattanut kertoa pari valittua sanaa. Kimallusta Outi ✨

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Ilona sanoistasi! Minustakin näytän ihan kivalta, vaikka sitä painoa tietty on, mutta omapahan on painoni :)
   Kimallusta iltaasi Ilona <3

   Poista
 35. Siis kauheeta, mitä voi toiselle ihmiselle sanoa. Minullekkin on joskus aikoinaan sanottua laihuudesta: Mee kotiin syömään ja tule sitte ulos.
  Ihmiset eivät kyllä ajattelee nenäänsä pidemmälle mitä sanovat.
  Onneksi sinulla on Rakastava perhe ja ystävät jotka tietävät kuinka ihana olet. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on vielä teidätkin, ihanat lukijat. Niin paljon rakkautta olen saanut tässä postauksessa. Kiitos siitä sinullekin ihana Minttu <3 Ketään ei saa arvostella ulkonäöstä, ei koskaan!

   Poista
 36. Voi Outi - ei kenenkään pitäisi joutua tuollaista kuuntelemaan. Olet upea - sekä ulkoa että sisältä - minä en nimittäin olisi varmaan pystynyt pitämään mölyjä mahassani ja antanut tulla täyslaidallisen siitä, mihin ne yhteiskunnan rahat oikein menee - ja siitäkin, että sillä ukkelilla näytti olevan lämmikkeet omasta takaa. Mä olen kerran pimahtanut juurikin bussipysäkillä eräälle naishenkilölle, joka katsoi aiheelliseksi huomauttaa vähemmän kauniisti mun kävelystäni, kun mulla oli jalka siinä kunnossa, että olin jo leikkausjonossa; kysyin vaan, että onkos se rouvan oma lääkitys kohdillaan ja että mistäs sairaalasta hän on karannut. Joo - ei olisi pitänyt kysyä - siitäkös se riemastui. Onneksi tuli bussikin ja pääsin pakoon - se olisi varmaan tullut päälle. Sen jälkeen olen yrittänyt muistaa, että olisin hiljaa, vaan enhän minä muista;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin suoraan sanoa, että yllätin itsenikin pysymällä näin tyynenä. Yleensä kilanhdan sekunnissa :) Ehkä joku itsesuojeluvaisto iski päälle <3
   Ihanaa sunnuntaita sinulle Arja ja ikävää, että sinäkin olet joutunut kokemaan tuollaisen "hyökkäyksen".

   Poista
 37. Joo-o. Mistä hän jo sen ristiinnaulitsemisenkin repäisi!? Tuskin olet ristille joutumassa..
  Ehkä hänellä on paha olla tai esim. Alzheimerin tauti, jonka vuoksi tämmöistä negatiivista soopaa suoltaa ulos. Tai ihan vaan viinapiru...
  Niin tai näin, olet vahva nainen. Kantakaamme ylpeänä kilomme ja jos maisema pilalle menee, herra voi ottaa pari askelta sivummalle, niin näkee taas koko maiseman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että hänen tapauksessaan kyse on asennevammasta yhdistettynä alkoholismiin. Herra voi ensi kerralla työntää päänsä sinne lumikinokseen, jos näky ei innosta. Siellä hangessa voisi kylmä saada ajatuksenkin juoksemaan paremmin.
   Ihanaa sunnuntaita sinulle Viltsu <3

   Poista
 38. Voi ,kun tuli paha mieli tuollaisestaja toivoisi hyvää käytöstä kaikilta kanssaihmisiltä. Olet ihana itsesi ja fiksu . Pidän tosi paljon sun blogista, kiitos 💖.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Taina sanoistasi <3 Kiitos blogikehuista, ihanaa, että viihdyt blogini seurassa <3

   Poista
 39. No jopas oli melkoinen sankari.
  Tosi kurjaa tuollainen täysin asiaton huutelu, ja varsinkin jos kaveri itse käy kaljalla.. Puhumattakaan siitä että bussipysäkillä pitää pelätä!
  Iloa alkavaan viikkoon sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan tuo aikamoinen kokemus. Sen kun huutelee, mutta aggressiivisuus säikäytti.
   Ihanaa loppuviikkoa sinulle Sumi <3

   Poista
 40. Ihana Outi <3 Vaikka emme ole livenä tavanneet, tiedän, että sun sydän on kultaa. Se merkitsee eikä mikään muu. Tuollainen ”jumalainen” mies saa jäädä omaan arvottomuuteensa.
  Mikä moukka (en kehtaa kirjoittaa rumemmin)!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tavan "sanansaattaja". Onneksi olen jo hänet työntänyt taka-alalle ja kääntänyt tämänkin positiiviseksi kokemukseksi, en itselleni, mutta ehkä joku muu selvisi tuolloin ilman huuteluja!

   Poista
 41. Siis oikeesti?? Hänellä ei ilmeisesti ollut nyt ihan kaikki muumit laaksossa!!!
  Ymmärrän täysin tunteesi. Halaus! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli varmasti alkoholi jo tehnyt tehtävänsä. Toisaalta käy sääliksi, mutta toisaalta ajattelen, että itse aiheutettua ja voihan vaan olla, että hän on kusipää ihan syntyjäänkin :D :D

   Poista