keskiviikko 3. kesäkuuta 2020

Hoitotädin asut





Pitkästä aikaa vähän asukuvia.
Minulta on pariin otteeseen kyselty, että millaisissa vaatteissa viihdyn töissä ja näin kesäkuun alun kunniaksi ajattelin napata tämän viikon maanantain ja tiistain työasuista kuvat.
Töissä tykkään siitä, että vaatteissa on joustavuutta ja voin huoletta touhuta kaikkea lasten kanssa.
Neuletakit ovat ihania lisiä asuihin, koska välillä aamusella on vielä melko viileää.
Olen saanut ylimmän kuvan neuletakin siskoltani ja lappunen kertoo, että neuletakki on Zizzistä.


Tunikamekkoja minulla on useampia.
Tämä tunikamekko on alelöytö KappAhlista, maksoi muistaakseni alle 10€.
Pitsireunaiset legginsit olen ostanut Tokmannilta. alesta totta kai ja maksoivat 5€.
Mieheltä sain pari vuotta sitten lahjaksi Niken lenkkarit, jotka ovat ihan hurjan hyvät jaloissa ja värikin on kivan pirtsakka.


Tästä asusta tykkäsin erityisesti.
Pitkä hame Vila:sta 7€ ja t-paita KappAhl:sta 5€ ja lenkkarit Tokmannilta 11€.
Tämä asu muuntuu myös vähän tyylikkäämmäksi, kun siihen lisää jakun tai vaihtaa jalkoihin sandaalit tai ballerinat.

Tällaiset asut tällä hoitotädillä oli nyt alkuviikosta.
Millaisissa asuissa sinä viihdyt töissä tai vapaalla?

Ihanaa keskiviikkoa kaikille <3



24 kommenttia:

  1. Näissä kuvissa taas hyvä muistutus mulle siitä, että päällä mukavat ja joustavat vaatteet voi näyttää samaan aikaan kivoilta, eikä aina tarvis olla jotkut collegepökät tai jumppahousut jalassa niinkuin meikäläinen. Etenkin nyt, kun olen taas palannut toimistolle töihin, enkä enää voi tai edes halua rötvätä missä tahansa vaatteissa niinkuin kotona.

    Nämä oli kivat kuvat ja kannustaa siihen, että josko itsekin joskus tekisin poikkeuksen ja ottaisin jonkun asukuvan. Tai siis otattaisin. En vaan tiedä kellä :). Ukkelilla en ainakaan, koska hällä on maaginen taito saada kaikki oleellinen jäämään kuvan ulkopuolelle tai muuten vaan näyttämään totuuttakin pöllömmältä. Mutta voi olla, ettei koskaan toteudu tää mun aikomus. Kunhan välillä haaveilen siitä, että yhtäkkiä osaisinkin olla kameran edessä, enkä aina vaan takana.

    Iloista kesäpäivää Outi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielummin minäkin vain napsin kuvia kun niissä tönötän. Minun kuvat on ottanut mies ja poika(pikkuisen pakotettuna). Poika on erityisen hyvä napsimaan äidistään kuvia, miehestä taas näytän kaikissa kuvissa hyvältä, eikä voi ymmärtää, että miksi pitää ottaa aina ainakin 20 kuvaa :)
      Ihanan aurinkoista loppuviikkoa sinulle Annukka <3

      Poista
  2. Ihania asuja, joissa on mukava olla ja työnteko maistuu <3 Minulla on töissä eri vaatteet kuin kotona. Sitten ajan kuluessa työvaatteista tulee kotivaatteita. Farkut on ihan mahti juttu, kun ovat talvella sopivat ulkovälkkävalvontoihin ja sitten sisällä oloon. Keväällä ja syksyllä käytän myös pusero&hame-yhdistelmiä. Sisäkenkiä on useita erilaisia.
    Aurinkoista viikon jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla oli pitkään sellaisia "parempia" vaatteita, mutta nykyään käytän niitäkin töissä. Mitä sitä säilömään vaatetta kaapeissa, kun niitä voi päällekin laittaa.
      Tajusin tuossa yhtänä päivänä, että tarvitsen pari hametta lisää. Olin innoissani siivonnut yhden suosikkihameistani vahingossa roskikseen.
      Aurinkoista loppuviikkoa sinulle Tarja <3

      Poista
  3. Ihanat nuo sun asut. Mä tykkään pitemmästä tunikasta,kuten sulla. Mutta kun hain niitä kaupasta, varsinkin lyhythihasta, niin myyjä totesi,et pituus on selvästi lyhentynyt. No onneksi Tokmannilta löysin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tokmannilta löysin itsellenikin yhden leoparditunikan ja siinä on lyhkäsemmät hihatkin. Tokmannilta voi löytyä vaikka mitä.
      Ihanaa iltaa sinulle Tuija <3

      Poista
  4. Pitkät tunikat on parhautta! Itsekin lasten kanssa työskentelevänä pohdin joskus, että käytänkö liikaa mustia vaatteita.. mutta käytän silti, koska vaatekaapista ei paljon muuta löydy. Onneksi huiveilla ja koruilla saa väriä lisättyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on vähän enemmän väriä aina kesäisin päällä, mutta aikalailla mustavoittoista on tuo minunkin vaatekaappini sisältö.
      Ihanaa iltaa sinulle <3

      Poista
  5. Viininpunainen tunika on niin kaunis ja sopii sinulle hyvin. Se käy kesällä ja syksyllä - taitaa olla muuten tulevan syksyn värejä, sillä hankin juuri saman värisen paitiksen.
    Kysyit missä vaatteissa viihdyn - ollaan nyt mökillä ja joka päivä farkut ja t-paita ja karvacrocsit jalassa, hih. Pitää olla käytännöllistä ja mukavaa päällä.
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle Outi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytännöllistä ja mukavaa sen olla pitää! Tämä taitaa olla minun ainoa viininpunainen vaatteeni, jotenkin olen vierastanut väriä, mutta tässä ihastuin noihin hihoihin ja muutenkin tuohon ilmavaan kankaaseen kovasti.
      Ihanaa loppuviikkoa sinullekin Maarit <3

      Poista
  6. Onpa hyvän ja mukavan näköisiä asuja sulla☺️ Kun vaatteet ovat mukavat päällä ja niissä tuntee olonsa varmaksi,se vaikuttaa koko olemukseen positiivisesti. Kivaa viikon jatkoa Outi ❣️☀️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä. Kun vaate tuntuu hyvältä päällä, sitä kantaa itseään myös paremmin.
      Ihanaa loppuviikkoa sinulle <3

      Poista
  7. Joustavuutta on varmasti vaaditaan vaatteilta ja mieleltä työssäsi😉 Aurinkoista loppuviikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin. On kiva, että vaatteet ei purista kun joutuu kyykkimään ties missä :)
      Aurinkoista loppuviikkoa sinullekin Tuuli <3

      Poista
  8. Nää arkiasupostaukset ovat kultaa! Jatka niitä Outi!! Muiskuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Taru! Aina vähän jännää olla kameran toisella puolella kuvattavana.
      Puspus <3

      Poista
  9. Onpas kivoja vaatteita ja kivoja kokonaisuuksia! Mukavat vaatteet on kyllä parhautta, samanlaisia olen minäkin alkanut kaappiini etsimään enemmän ja enemmän. Voisin kuvitella että sun työssä tarvitaan vielä enemmän joustavututa vaatteilla kun mun paikallaan istumisessa, mutta kyllä näillä "istu miten sattuu tuolilla" työasnnoilla pitää olla joustavuutta omillakin vaatteilla.

    Ihanaa päivää Outi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavat vaatteet tekevät työnteosta kyllä helpompaa. Minusta tuntuu, että työssäni on myös tärkeää olla hyvät jalkineet, koska jalkojen päällä ollaan niin monta tuntia päivässä.
      Ihanaa iltaa sinulle Satu <3

      Poista
  10. Olen itse muuten hypistellyt KappAhlissa tuota samaa viininpunaista tunikaa mutta en löytynyt harmikseni silloin omaa kokoa. Kivoja ja toimiva asuja sinulle! Minulla tulee aina omia tiettyjä lemppari asuja, joita tulee sitten käytetty joskus vuosia. Olen joskus jopa ostanut kaksi samaa vaatetta kun heti ostohetkellä olen tiennyt "tämä joutu kovaan kulutukseen".

    Aurinkoista viikonjatkoa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla oli kerran myös yhtä paitaa kolmessa eri värissä kun oli sellainen jokaiseen tilanteeseen sopiva malli ja tiesin myös, että eivät jää kaappiin seisomaan.
      Ihanaa loppuviikkoa sinulle Marjo <3

      Poista
  11. Olipa kiva postausaihe. Sun sydämes on kultaa ja tiedän, että oot ihan paras hoitotäti lapsille. <3 Haliruttaus Outi. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Kyllä sitä aina kehittää sellaisen kiintymyssuhteen noihin hoitolapsiinkin. Monta lasta on tullut lähetettyä eskariin ja se on vähän haikeaa kun on heitä saanut 5 vuotta hoitaa ja katsoa miten he kehittyy ja kasvaa isoiksi ihan vauveleista.
      Halaus Tiia <3

      Poista
  12. Ihanan edullisia ja kauniita työasuja. Mä rakastan myös tunikoita töissä. Aurinkoa päiviisi☀️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitetaan nyt se mitä ajattelin tähän...Ei näillä palkoilla kauhean kalliita vaatteita ole varaa ostella. Onneksi ei tosin tarvitsekaan, kun näin edullisestikin löytyy kivoja vaatteita.
      Ihanaa ja toivottavasti myös aurinkoista viikonloppua sinulle Kristiina <3

      Poista