lauantai 26. joulukuuta 2020

29 vuotta yhdessä

 Olen viime aikoina jutellut paljon parisuhteista ystävieni kanssa.
Millaisia tunteita toista kohtaan voi tuntea, milloin huomattiin, että ihastus on muuttunut rakkaudeksi ja onko rakkaus arkipäiväistynyt tai jopa loppunut kokonaan!
Olemme jopa pohtineet, että onko aika kullannut muistot kaikista vaikeuksista, joita parisuhteissa on tapahtunut.

Olen usein itse sellaisessa rakkauden kuplassa, että moni on luullut, että meillä ei olisi koskaan ollut ongelmia meidän parisuhteessa ja jopa sanonut tästä minulle ihan ääneen.
Vastaukseksi on saanut kyllä naurun pyrähdyksen, koska en tiedä yhtään parisuhdetta jossa ei jossain vaiheessa olisi erimielisyyttä asioista.
Meilläkin oli aika, jolloin oli vääntöä monestakin asiasta ja välillä tunsin olevani aika yksin omien ajatusteni kanssa ja niin varmasti tunsi Rachidkin.
Silloinkin, kaiken sen kökön keskellä, mietin, että olisinko onnellisempi ilman Rachidia ja vastaus oli aina, että en olisi.
Pelkkä ajatus siitä, että hän ei olisi aina minun luonani, sai minut surulliseksi.
Minusta meidän rakkaus toisiamme kohtaan on vain syventynyt.

Olen edelleen todella rakastunut Rachidiin.
Hänen näkemisensä työpäivän jälkeen saa vieläkin kihelmöintiä aikaiseksi masussa.
En myöskään suostu myöntämään, että meidän rakkaus olisi arkipäiväistynyt.
Teemme toisillemme yllätyksiä kiireiden keskellä ja otamme aikaa vain meille kahdelle.
Emme mene minnekään, mutta olemme vain kaksin, juttelemme, nauramme kippurassa toistemme jutuille tai katselemme leffoja ihan vain kotisohvalla.

Aloin yhtenä päivänä miettimään tuota, että koska tajusin rakastavani Rachidia ensimmäisen kerran.
Se oli yksi ilta, joilloin olimme kaveriporukan kanssa iltaa viettämässä.
Selitin ystävälleni jotain ja samalla huomasin, että Rachid seurasi minua katseellaan koko ajan ja hymyili.
Silloin se vaan iski, minä rakastan tuota tyyppiä <3
Sinä iltana sanoin sen myös ääneen Rachidille ensimmäisen kerran ja sen jälkeen olen sen sanonut joka päivä hänelle, vaikka fiilis olisi ollut millainen tahansa.


Yleensä tähän kohtaan olen etsinyt jonkin kappaleen, joka kuvaisi meidän suhdetta tai sitä rakkautta jota tunnen Rachidia kohtaan, mutta nyt löysin niin osuvan mietelauseen, että se korvatkoon tänä vuonna biisin paikan.
"We fall in love by chancewe stay in love by choice."
"Rakastumme sattumalta, pysymme rakastuneina valitsemalla niin."

Onnea meille kahdelle Rachid!
Olet elämäni rakkaus <3

Halauksia päivääsi!32 kommenttia:

 1. Wau, mikä aika! Paljon onnea teille. <3

  Mä muistan myös milloin tiesin rakastavani miestäni, se oli ihan ensimmäisenä iltana, kun juttelimme. Itselläni ei ole ihastumisvaihetta lainkaan, se on heti rakkautta tai ei. :D Tiedän, että monien on vaikea tätä käsittää. Mutta olen molemmista puolisoistani tiennyt heti ekana iltana, että tulen menemään heidän kanssaan naimisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli sama Rachidin kanssa, jotenkin se heti tuntui oikealta ja erilaiselta, eli todellakin uskon rakkauteen yhdellä silmäyksellä.
   Kiitos onnitteluista, onnea tarvitaan aina. Nyt sitten suunnataankin katseet helmikuuhun ja meidän 25v hääpäivään. Jotenkin hassua, että vuosia on kertynyt jo näin paljon, vaikka minun mielestä ollaan vielä ihan nuoria :)

   Poista
 2. Ihana kirjoitus! Pitkässä parisuhteessa kokee olevansa jopa etuoikeutettu. Ja todellakin, aina ei ole tarkoitus olla helppoa. Mielestäni hyvässä parisuhteessa välillä koetellaankin sen kestävyyttä. Kaikkea hyvää teille molemmille edelleen!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyllä oikeassa tuosta etuoikeutetun tunteesta, sitä todella tunnen olevani. Olemme monesti Rachidin kanssa miettineet, että ei kyllä olisi ilman toisen tukea siitä sun tästä hommasta selvitty.
   Kiitos paljon Satu ja näin meinataan jatkaa jatkossakin <3

   Poista
 3. Te Ihanat, onnea valtavan paljon ♥ Meillä oli myös rakkautta ilmassa samantien kun kohdattiin ja hyvin on kestänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti onnitteluista Maikku <3 Rachid keksi joskus tarinan siitä, että ensimmäisten treffien jälkeen minut kotiin kuskannut bussikuski muka olisi soittanut hänelle ja kertonut, että nyt on kuule rakastunut tyttö täällä kyydissä. Jotenkin sen vaan tietää kun se oikea tulee vastaan <3

   Poista
 4. Paljon onnea❤❤,teillä on pitkä aika yhdesså,ja aivan ihanaa lukea miten rakkaus edelleen kukoistaa liitossanne noin ihanasti❤Paljon lisää rakkauden täyttämiä vuosia teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti Jael onnitteluista <3 Onhan se aika metkaa, että vieläkin on ihan spagettina tuon ukkelin takia <3

   Poista
 5. Tosiaan, onnea teille kahdelle. Ihailen suuresti teidän keskinäistä rakkauttanne. Voi olisimpa minäkin saanut joskus kokea jotain tuommoista, mutta ei sitä näköjään ole kaikille suotu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon onnitteluista <3 Aina ei osu se hyvä kohdalla ja joillakin osuu useampikin (mutta ei samaan aikaan toivottavasti)kohdille elämäntilanteesta riippuen.

   Poista
 6. Onnea teille kyyhkyläisille :) Ihana kertomus ja mukava kuulla, että rakkaus kestää. Toivon teille monia, monia onnellisia vuosia yhdessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos <3 Kerran eräs puolituttu näki Rachidin ja minut bussipysäkillä hempeilemässä ja sanoi, että voi miten ihana nuoripari siinä. Vähän meitä nauratti, että ei taideta ihan nuoripari enää näillä vuosiluvuilla olla :)

   Poista
 7. Onnea ja rakkautta tästäkin eteenpäin❣️Meidät vihittiin uudenvuoden aattona 49 vuotta sitten.Vappuna tavattiin ja saman vuoden uudenvuoden aattona meidät vihittiin💞 Muistan vieläkin sen tunteen,kuinka oikealta ihmiseltä minulle "vappuheilani" heti tuntui♥️. Ja mikä parasta,tunne oli molemminpuolinen 💕 Ja jatkuu..♥️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihanan pitkään te olette olleet yhdessä ja naimisissa. Täältä tullaan perässä :) Mikäköhän siinä tosiaan on, että sen oikean löytyminen tuntuu vähän erilaiselta, sellaiselta kutinalta sydänalassa.
   Rakkautta ja lisää vuosia teillekin ihanat <3

   Poista
 8. Tuhannesti onnea teille molemmille, olette ihania! Ja olen niin onnellinen puolestasi, että olet löytänyt rakkauden, sen löytäminen ei ole niin helppoa, ainakaan tämän ikäisenä. Puss!

  VastaaPoista
 9. Hieno mietelause ja niin totta. Paljon Onnea teille söpöläisille <3.

  Uusimmassa Kodin Kuvalehdessä Kai Lehtinen sanoi mun mielestä myös viisaasti, että "Rakkaus pysyy, kun sitä ei epäile".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Taru <3 Olipa hyvää pohdintaa Kai Lehtiseltä. On tää kyllä aika ihanaa olla näin Siiri Siirappina edelleen tuon ukkelin vuoksi <3

   Poista
 10. Paljon onnea teille:) Eilen kirjoitin tänne kommentin mutta se taiskin mennä bittiavaruuteen. Ihana love story teillä, ja niin ihanaa lukea siitä että rakkaus teillä kukoistaa noin monen vuoden jälkeen.Paljon tulevia rakkauden täyttämiä vuosia teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kommentti tuli perille, mutta olen vain ollut koneella nyt todella vähän, joten sen julkaisussa kesti hetki <3

   Poista
 11. Niin paljon onnea & iloisia hetkiä jatkoonkin <3 Olette kyllä ihailtavan esimerkillinen ja rakkautensa näyttävä pari - moni meistä voisi ottaa teiltä mallia kuinka parisuhdetta hoidetaan! Teillä on sitten kunnon juhlat tulossa sitten ensi vuonna, nyt räväytätte ja jospa pääsisitte matkaamaan unelmakohteeseenne, ansaitsisitte sen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi vuosi on pelkkää juhlaa :) Tyttären synttärit, pojan 18v. synttärit, meidän hopeahääpäivä ja 30v vuosipäivä...ai niin ja Rachid täyttää 50 vuotta myös, huh huh! En minä tiedä ollaanko esimerkkejä kenellekään, mutta se täytyy myöntää, että hauskaa on suurimmaksi osaksi ollut <3
   Oi, olisi kyllä ihanaa päästä jonnekin ihan kaksin, vaikka edes pienelle risteilylle jos ei muuta.

   Poista
 12. Teillä on pitkä yhteinen taival! Oli mukava lukea yhteisen elämän alusta. Onnea, iloa ja kaikkea hyvää teille ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia tuhannesti Tarja ❤️ Onnea ei varmasti voi koskaan olla liikaa tässä hullussa elämässä.

   Poista
 13. Ihana, rakkaudentäyteinen postaus <3 Olette kuin luodut toisillenne, vakka on löytänyt kantensa vai miten se nyt menikään :) Kaikkea hyvää myös tuleville vuosille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siltä meistäkin tuntuu, että meidät on tarkoitettu toisillemme ❤️ Toivottavasti saadaan olla koko loppuelämä yhdessä ❤️

   Poista
 14. Lämpimät onnittelut teille, ihan mahtava saavutus ja ootte superpari. Jokaiseen parisuhteeseen mahtuu niitä tahdon hetkiä, että tulee muistaa miksi sanoin tahdon alttarilla.

  Ihanaa viikon jatkoa Outi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka päivä sitä valitsee toisen uudestaan kumppanikseen. Välillä olen miettinyt, että aika hyvin osui valinnat kohdilleen vaikka oltiinkin ihan teinejä vasta.
   Ihanaa keskiviikkoa sulle Tiia ❤️

   Poista
 15. Onnea teille ihanaiset! Teistä kyllä huokuu sellainen "yhteinen kemia ja rakkauden kipinä" yhdessä vietetyistä monista vuosista huolimatta. Vakka on kantensa aikoinaan valinnut ja olette hitsautuneet yhteen vuosien saatossa vielä tiiviimmin. Se, että muistaa toista pienillä asioilla päivittäin ja nauraa yhdessä on kyllä "rakkauden yhdessä pitävä liima". Ihanat te <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti kuvasit meitä. Eihän sitä edes osaa ajatella elämää ilman toista ja toivottavasti ei tarvitsekaan koskaan ajatella. Aikamoinen riski otettiin aikanaan kummatkin kun toisemme valittiin. Oltiin ihan lapsia silloin 😀. Onneksi uskallettiin aloittaa elämä yhdessä, koska on tämä ollut aikamoista kyytiä ❤️

   Poista
 16. Paljon onnea eteenpäinkin 🤍 Rakkaus kantaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, onnea ei varmasti voi koskaan olla ja toivoa liikaa <3

   Poista