tiistai 16. maaliskuuta 2021

Alkuviikon kuulumiset ja loppuviikon suunnitelmat

 Työviikko ei alkanut kovin vahvasti.
Heräsin maanantaina kello neljä jyskyttävään päänsärkyyn ja näköhäiriöihin.
Kävin ottamassa lääkettä ja yritin saada uudestaan unta.
Eipä auttanut ensimmäinen lääkesatsi.
Puoliseitsemältä luovutin ja ilmoitin töihin, että joudun jäämään kotiin, koska päänsärky on nyt niin kova.
On minulla ollut migreenikohtauksia montakin kertaa, mutta harvoin tulee näin huono olo kuin nyt oli.
Toisen lääkesatsin jälkeen olo alkoi vihdoin helpottamaan, kello läheni puoltapäivää tuolloin.
Loput päivästä olin kuin halolla päähän lyöty.
Illalla ei tarvinnut unta odotella, kiltisti olin nukkumassa jo kymmenen jälkeen.


Eilen pääsin taas töihin ja tuttuun hulinaan.
Vitsit, että meillä on hyvä porukka tuolla töissä.
Huumori kukkii ja hauskaa on niin lasten kuin myös aikuisten kanssa.
Työ on raskasta, mutta kun on kivaa ja huumoria mukana päivissä, jaksaa päivät paljon paremmin.
Tykkään kovasti myös siitä, että saan työskennellä monikulttuurisessa ympäristössä ja pääsen työpäivien aikana puhumaan myös englantia ja muutamia sanoa arabiaakin.


Perjantaina olisi tarkoitus mennä Karkkilaan.
Mian kanssa mietimme, että voimmeko nyt nähdä ja millainen paskasade (anteeksi kielenkäyttöni) saadaan niskaan jos näemme!
Päätimme siis, että jos kaikki olemme terveinä ja emme riko kokoontumisrajoituksia (mitä emme riko, koska meitä on saman katon alla max.4-5 henkilöä) niin me näemme tässäkin kuussa.
Karkkilan koronatilanne on huomattavasti parempi kuin Espoon, joten siellä on periaatteessa turvallisempaa kuin täällä omilla kotikulmilla.
Tuntuu, että moni kuitenkin näkee ystäviään, mutta eivät uskalla puhua näistä tapaamisista, koska pelkäävät toisten ihmisten arvosteluja.
Jos kaikki pidämme maskit kasvoilla yleisillä paikoilla, emme liiku kodin ulkopuolelle sairaina ja muistamme hyvän käsihygienian, niin toivoa on, että tästä vielä noustaan.

Mukavaa keskiviikkoa kaikille ja pysytään terveinä <3
18 kommenttia:

 1. Migreeni on kamalaa. Itselläni oli kolme päivää enemmän tai vähemmän ja en saanut nukutuksi johtuen viime päivien tapahtumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli viime vuonna parin päivän kestoinen migreeni ja se vei ihan täysin voimat ja pää oli ihan töttöröö monta päivää sen jälkeenkin.
   Ihanaa loppuviikkoa sinulle Satu <3

   Poista
 2. Inhottava migreenikohtaus, onneksi meni lääkkeillä ohi. :(

  Samaa sinne Outi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauhistutti ihan tuo lääkemäärä, mutta onneksi tosiaan tehosi särkyyn.
   Mukavaa loppuviikkoa sinulle Jonna <3

   Poista
 3. Ikäviä tuollaiset migreenikohtaukset! Tutullani niitä on silloin tällöin. Tavan pääkipeässäkin on sietämistä, niin saati sitten migreenissä.
  Mukavaa, että Karkkila kutsuu viikonloppuna. Innolla odotan viikonlopun kuulumisia. Teillä on aina niin mukavia juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin odotan jo innolla, että mitä taas touhutaan. Todennäköisesti tässä tilanteessa olemme vain yhdessä, saunomme ja katselemme leffoja. Ihanaa kuitenkin päästä ystävää tapaamaan, koska nyt ei tiedä mitä päätöksiä hallitus tekee ensi viikolla tämän tilanteen suhteen.
   Mukavaa loppuviikkoa sinulle Tarja <3

   Poista
 4. Voi kurjuus tuo päänsärky, mulla on ollut pientä flunssaa ja pitää käydä testeisssä hu.

  Niin toivon, että pääset Karkkilaan. Ihanaa loppuviikkoa naisenergioissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti on vain joku pieni flunssapöpö sinulla ja se menisi nopeasti ohi.
   Ihanaa loppuviikkoa sulle Taru <3

   Poista
 5. Migreeni on kuulemma ihan kauheaa, eikä varmaan aina saa ihan ymmärtävää kohtelua kun valittaa migreenipäänsärkyä. Tarkoitan sitä kun ei päälle päin näy miten kova särky voi olla.
  Onneksi nyt voit paremmin ja toivon että pääset nauttimaan viikonlopusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tosiaan vain kesti tuohon puoleenpäivään asti ja lääkkeet auttoivat. Suunnitelmissa nyt olisi mennä Karkkilaan, jee!

   Poista
 6. Migreeni on kyllä vihulainen. Mulla hormonien takia se on yleensä sellanen kolmen päivän särkyputki. Sen saa pois lääkkeellä, mutta se palaa takaisin ja särky katkeaa täysin vasta sitten kolmantena päivänä. Ihana joka kuukautinen riesa. Toivon kierukan auttavan tähänkin. Saa nähdä.

  Mä olen nähnyt paria ystävää. Me kaikki elellään aika eristyksissä muista ihmisistä tällä hetkellä, joten ollaan päätetty, että me voidaan nähdä edes silloin tällöin. Kunnes jossain toisin sanotaan.

  https://naissanelioissa.wordpress.com/2021/03/18/piipun-silittelysta-aidin-menetyksen-pelkoon-kirjoittamisen-opinnot/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä luin kierukkaohjeesta, että jos tulee paljon migreenikohtauksia, niin pitää miettiä, että otetaanko kierukka pois. En ole tämänkään suhteen valmis luovuttamaan! Mulla on suuri luotto siihen, että kierukka alkaisi vähitellen toimimaan mun toiveiden mukaisesti.
   Ihanaa loppuviikkoa sulle Iitu <3

   Poista
  2. Mulla on vuosia ollut hormonaalinen migreeni, eli menee kuukautiskierron mukaan. Mutta jos kuukautiset jäisi pois, niin ehkä migreenikin. Toivon!

   Poista
 7. Vihaan migreeniä ja se vetää välillä sängynpohjalle, niin ettei pysty mihinkään van on jossain oudossa tilassa.

  Ihanaa Karkkilaa ja jään innolla odottamaan postausta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla yleensä lääkkeet, lepo ja hiljaisuus vie säryn pois, mutta nyt oli oikein pahaolo tuon kivun päälle. Niin ällöttävä olo kokonaisuudessa, hyi!
   Ihanaa loppuviikkoa Tiiuli <3

   Poista
 8. Telepatiaa, meillä oli prikulleen samaan aikaan migreenikohtaus! Kyllä säikäytti, sillä raskaus vei migreenini kokonaan pois useiksi vuosiksi ja nyt jouduin sitten menemään päivystykseen (viimeksi saman vaivan vuoksi 2014, kun omakannasta tsekkasin). Nyt on kaikki estoläkkeet ja vahvat nenäsuihkeet varalla, jos iskee uudestaan. Toivottavasti toivuit sinäkin hyvin, onhan muuten viheliäs vaiva, huh! Kivaa Karkkilan reissua, uskon että teillä turva-aspektit kunnossa ja voitte hyvin mielin nähdä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä muuten oltu ainoita. Todella moni kirjoitteli myös instassa mulle, että heilläkin ollut samana aamuna migreeni! Mitäköhän tuolla ilmassa on tuolloin liikkunut?
   Onneksi säkin sait apua, sulla ollut paljon rajumpana vielä tuo kohtaus kuin mulla!
   Ihanaa loppuviikkoa sulle Heli <3

   Poista
 9. Migreeni on kyllä todella kurja seuralainen :(. Itse olen siltä säästynyt, mutta seurannut avuttomana vieressä, kun kuopus on kärvistellyt kohtauksissa (toki siis olen auttanut, mutta aina se ottaa aikansa ennenkuin helpottaa) ja miniä samoin. Hänet on poika muutaman kerran joutunut viemään keskellä yötä sairaalaan, kun kohtaukset on menneet niin pahoiksi.

  Toivon, että pääsisit moisesta vaivasta eroon <3.

  Ja siis mekin ollaan menossa ystävien mökille viikonloppuna. Jos kelit sallii, tarkoitus on paistella makkaraa nuotiolla ja ulkoilla muutenkin paljon, mutta jos ei, niin sitten ollaan sisällä.

  Ja itse olen sitä mieltä, että eiköhän me jokainen jo tiedetä oikein hyvin, minne voi mennä ja kenen kanssa ilman, että on tilivelvollinen kenellekään. Eri asia, jos hilluttaisiin jossain koronabileissä tai karaokessa tai mitä näitä älyttömiä paikkoja nyt oliskaan. Mutta kun ei hilluta.

  Ihanaa viikonloppua Outi <3

  VastaaPoista