maanantai 12. joulukuuta 2022

Viikonlopun kuulumisia

 
Hei meillä sairastellaan taas.
Miesflunssa osoittautuikin koronaksi ja täällä nyt tapitetaan kotosalla muutama päivä vielä.
Jotenkin sitä on jo turtunut koko koronaan, toivoo vaan aina pääsevänsä mahdollisimman pienillä ja lievillä oireilla koko taudista.

Olen laittanut maitovaahtoisista kahveistani kuvia Instagramiin, koska olen niin onnessani uudesta maidonvaahdottajastani :)
Leipäisin pienen satsin korvapuustejakin, onneksi makuaisti vielä pelaa, vaikka pojalta hajuaisti katosikin pariksi päiväksi.
Hän totesi, että hyvä juttu, nyt voi piereskellä huoneessa rauhassa ilman että tarvitsee hajuista kärsiä...Pojat :D

Viime viikolla töistä tullessa kaaduin kahteen otteeseen meidän ulko-oven lähellä.
Ekalla kerralla pääsin ylös nopeasti astuin kaksi askelta ja kaaduin samalla tavalla uudestaan.
Nyt on vieläki polven aluset mustelmista mustina, onneksi ei käynyt pahemmin.
Saatoin päästää suustani voimasanan toisen voltin jälkeen.

Muistakaahan siis kävellä varovaisesti!
Pysähtykää välillä ja tuoksutelkaa joulun tuoksuja.
Mukavaa viikkoa kaikille <319 kommenttia:

 1. Maitovaahdottaja oli kovassa käytössä tyttäreni koululaiselle, kun olivat sen ostaneet heille.Hän halusi vaahtokarkkeja ja kaakaota, että vien heille.Ja kyllä komea muki koristeineen ja vaihtoineen olikin hänellä.Paranemisia sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä heti saa vähän arjen luksusta aikaiseksi, kun jaksaa kahvimaidon vaahdottaa.
   Täällä ollaan jo ihan kunnossa!

   Poista
 2. Mulla ei ole mitään tietoa millainen vehje tuo maidonvaahdottaja on. Pitääpä googlailla, niin herkullisilta kahvisi näyttävät. Paranemisia miehellesi ja makoisia kahvihetkiä teille herkkupullien kanssa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä maitokahvit ja pullat auttoivat. Täällä ollaan kaikki taas ihan kunnossa 💙

   Poista
 3. Kurja korona! Pikaista paranemista! Se on jännä juttu, että kun aikuisena kaatuu, nousee rivakasti ja tarkistaa, etteihän vaan kukaan nähnyt. Miksei sitä voi vaan jäädä maahan parkumaan pariksi minuutiksi niin kuin taaperot. 😢 Kipukin varmaan helpottaisi, kun vähän kyynelehtisi. Kipuyyneleissä on kuulemma elimistön omia kipua lievityäviä aineita. 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieli teki kyllä toisen kaatumisen jälkeen jäädä vain maahan makaamaan. Niin paljon ei onneksi sattunut, että olisi itku päässyt, kiitos pitkän toppatakkini. Seuraavana päivänä sattui paljon enemmän.

   Poista
 4. Voi harmituksen harmitus! Pikaista paranemista ja lieviä oireita. Minulla oli heinäkuussa korona ja se vaikutti maku- ja hajuaistiin pitkäksi aikaa. Kaatumisista - niin tuttua! Vedän lipat joka talvi. Heinäkuussa kaaduin Berliinin reissulla sateessa metalliritilällä ja polvi aukesi niin, jotta veri valui. Sitten kaaduin viime kuussa jäisellä suojatieviivalla ja samainen polvi uudelleen aukesi. Kävin haavahoitajalla sairaalassa hoidossa polveni takia. Nyt olen käyttänyt nastakenkiä, niin ei tarvitse jännästä jäykkänä kävellä, jotta kaadunko vaiko en.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaiset nastat pitäisi kyllä itsellenikin hankkia, ehkä ei sitten tulisi kaatuiltua.
   Ai kauhistus noita sinun kaatumiasi, huh huh!

   Poista
 5. Paranemista, ei ole kivaa sairastelu. 😐 Tänään on saanut kyllä kävellä tosi varovaisesti. Lumen alla on ihan peilijää toisissa kohdin.

  Kivaa viikkoa Outi. ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan kauhulla jo huomista aamua, kun tämä jäinen sade jäätyy maahan vanhan lumen päälle.
   Kivaa viikkoa sinulle Jonna ❤️

   Poista
 6. Jotenkin niin kyllästynyt tuohon koronaan ettei sitä osaa enää pelätäkkään. Kaippa se ei enää olekkaan niin vaarallinen kun melkein kaikki ovat rokotettuja. Varovainen saa kyllä olla liikkuessaan , ei tiedä missä khdassa jalka lipeää. Onneksi osasit kaatua oikein, eikä mennyt käsiä tai jalkoja poikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kyllä tyytyväinen että päälle oli pitkä toppatakkini, se suojasi hyvin isommilta ruhjeita.
   Mukavaa jouluviikkoa sinulle Sude ❤️

   Poista
 7. Tsemppiä hurjasti sinne, korona sucks! Onhan sulla nastakengät? Tai sitten nastasuojukset? Sen verran luisteluradoilla kuljetaan ulkona tällä hetkellä, itsekin pyllähdin kerran kun koirat vetivät niin kovaa. Onneksi lumi on nyt puuterista, eikä käynyt paremmin. Iloa viikkikseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ole nastoja, pakko varmaan hankkia kyllä.
   Onneksi sinäkin selvisit pyllähdyksestä säikähdyksellä.

   Poista
 8. Outi, sinä tarvitset IceBugit talveen! Olen käyttänyt vuosia enkä muilla lähtisi tuonne koska pari sellaista kaatumista ollut vuosia sitten, että ihme ettei luita ole murtunut. IceBugit eivät ole ehkä maailmankauneimmat mutta niillä voi liikkua turvallisesti. Jouluodotusta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauneudesta viis, kunhan pysyn pystyssä 😂
   Kiitos kenkävinkistä Marjo ❤️

   Poista