12 kpl
5 dl vettä |
3 rkl sokeria |
25 g hiivaa |
1 tl suolaa |
4 dl vehnäjauhoja |
Sekoita hiiva haaleaan veteen. Lisää jauhot, sokeri ja suola ja sekoita hyvin.
Pane kulho peitettynä sivuun noin puoleksi tunniksi ja paista pinnoitetulla pannulla tai uunissa.
Peitä pannu kannella, kunnes pinta ruskistuu. Nauti hunajan, hillon tai marmeladin kanssa tai valmiiksi täytettynä.
Anoppi tykkää laittaa näistä suoraan täytettyjä lettuja, täytteenä on yrttejä ja ihraa, kuulostaa vähän ällöltä, mutta maku on aivan ihana.
Mitä ohkaisemmaksi saat letut ja useamman kerroksen saat siitä taiteltua, sitä parempaa letusta tulee
Joka taitokseen laitetaan käsin sulaa voita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti