Aivan ihanaa herkkua, kun nämä kaksi ainesta yhdistää toisiinsa.
Itse käytän Väiski vaahtokarkkeja ja Fazerin sinistä suklaata.
Suklaan sulatan vesihauteen avulla ja pyöritän vaahtokarkit yksitellen sulassa suklaassa.
Suklaaseen voi lisätä rusinoita, pähkinöitä tai vaikka riisimuroja.
Koristeluun käytän nonparelleja.
Tällaisia suklaa herkkuja voi tehdä myös suoraan pellille.
Levitä vain leivinpaperin päälle vaahtokarkit ja niiden päälle sula suklaa.
Helppoa ja herkullista.
Näitä herkkuja voisi valmistaa vaikka uudeksi vuodeksi, mutta nyt lähden lääkäriin selvittämään, mikä tauti minuun on iskenyt. Tähän asti loma on mennyt sairastaessa, joten toivottavasti pääsen toisen osan lomaa viettämään terveenä.
Nam, pakko tehdä itsekkin :-)
VastaaPoista