sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Kirjasta omenaMeinasi jo tulla tilanne, ettei ole mitään uutta tänne blogiin laitettavaksi, mutta sitten muistin paikan, jossa on aina kivoja askarteluohjeita.

Pinterest, mikä ihana ideavarasto.
Sieltä sitten löytyi tämäkin ohje.


 Irroitin pokkarista kannet.

 Leikkasin pokkarin puoliympyrän muotoon.

 Liimasin keskustan yhteen.
Availin sivuja, joilloin omenan muoto tuli paremmin esille.

 Laitoin kuivaruusun varren kannaksi.

 Valitsin lehdestä mieleisen vihreän sävyn ja leikkasin siitä lehdet omenaan.

 Taivutin lehdet kannan ympärille ja laitoin ne reippaalla määrällä liimaa toisiinsa kiinni.

 Omppu on valmis.
Tuo kyllä voisi hyvin olla kurpitsakin.

Aurinkoista sunnuntaita kaikille <3
12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, tämäkin löysi paikkansa uuden sivupöydän päältä olkkarista.

   Poista
 2. Ompas täällä blogissa hauskoja DIY-juttuja :) tykkään!

  VastaaPoista
 3. Ihanan erilainen paperikoriste. Tämä lienee Inspishaasteeseen tekemäsi työ? Kerrotko vielä sanasokkelon sanat, joita käytit ja inspiksen kommenttiin linkki tähän työhösi. :) huikean hienoa nähdä uutta ideaa paperista ja tällaista kauneutta.
  kiva kun tulit mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka viltsu
   Kovasti yritin etsiä kolmea sanaa sokkelosta, että pystyisin tälläkin osallistumaan, mutta ainoat sanot mitkä sopivat olivat mixed media ja terä. Mielelläni olisin osallistunut myös tällä, joten jos keksit minulle kolmannen sanon, voisin tämän työn myös haasteeseen lisätä.

   Poista
 4. Anoppi kantaa mulle muovikassi tolkulla harlekiineja ja niitä ei voi lukea kerralla montaa. Sitä alkaa yhtäkkiä valittaa miehelleen mikset koskaan vetäise töistä tullessa oven raameja sijoiltaan ja sitten tähän jotain törkeää :D Täytyy tehdä ainakin yhdestä omppu ja säästää puoliso yltiöromanttisilta vaatimuksilta :D Korjaisin tuon yhden lauseen muotoon: Outi`s Life, mikä ihana ideavarasto <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ois vielä toinen pokkari tuhottavaksi :) katotaan mitä siitä syntyy. Voi Kiki, kiitos taas ihanista sanoistasi. Mä kyllä välillä kans kaipaan jotain harlekiini meininkiä arkeen. Rachidjin aina leikkaa hiuksensa niin lyhkäsiks, ettei ne kyllä yhtään heilu tuulen tuiverruksessa ja sit kun yritän jotain, heittelen mun hiuksia viettelevästi taktiikkaa niin se sanoo, että sun tukkas menee mun suuhun...niin epäromanttista

   Poista