torstai 20. marraskuuta 2014

Kuitit talteen


Aiemmin yritin epätoivoisesti oppia kirjomaan kankaalle.
Se ei vaan ollut mun juttu ja tulin siihen tulokseen, että mun hermot ei kestä kirjomista.
En osannut tehdä kaunista jälkeä, enkä oppinut hyvistä ohjeista huolimatta erilaisia pistoja.

Siitä yrityksestä jäi muutama kehikko nyt käyttöä vaille, joten päätin toteuttaa Pinterestissä näkemäni idean yhteen kehikkoon.

Tämä oli taas näitä "kuiteillesi tasku muutamassa minuutissa" tuunauksia, joten eipä muuta kuin seuraa kuvia ja tee perässä :D

Samalla kankaalla on päällystetty myös meidän keittiön puusohvan istuinpehmuste.
Eikös tullutkin aika kiva?

Tässä samalla haluaisin vinkata tosi kivasta blogista Juhlakattaukset by Rouva Näpsä.
Itse tykästyin blogiin, koska sieltä löytyy kattauksia kaikenlaisiin juhliin tai vaikka vain juhlavampaan arkeen. 
Aloin myös miettiä kaikkia juttuja mitä itse voisin askarrella tai tuunailla kattauksiin.
Blogia esitellään näin:

Blogini idea on esitellä konstailemattomia kauniita kattauksia, joista jokainen voi poimia itselleen sopivimmat. Värikästä, rouheaa, edullista ja luovaa juhlapöydän koristelua milloin mistäkin materiaaleista. Usein niitä löytyy pihamaalta tai kotoa helposti tuunaamalla. Luvassa ei siis ole niinkään bling blingiä, vaan rentoa meininkiä omaksi ja teidän iloksi!
Tavoitteena on kasata kattausesimerkki kalenterivuoden jokaiseen juhlapäivään, jolloin juhlien lähestyessä voi käydä kurkkimassa miten pöydän voi kattaa kutsuvaksi. Blogi ei ota kantaa ”oikeaoppiseen” kattaustyyliin, vaan lähtökohtana on omat näkemykseni siitä mikä näyttää hienolta. 
Käykääpä kurkkaamassa!
Kaunista torstaita kaikille!

10 kommenttia:

 1. No kivahan siitä tuli :). Ja ehkä jopa ymmärsin "seuraa perässä"-ohjeen :)

  Meillä jää nuo juhlakattaukset koko lailla väliin, kun perheessä on mun lisäksi kolme miestä, jotka ei niistä juurikaan perusta. Mutta kiva niitä on katsella ja kiva välillä itsekin edes vähän yrittää. Tai olla vieraana pöydässä, joka on laitettu kauniisti.

  (Miehellä on tapana kattaa oma ruokailunsa sanomalehden päälle. Ainakin jos kuvittelee, etten huomaa. On kuulemma niin kätevää kun voi lukea siinä samalla, eikä pöytä likaannu. No ei juu, jos painomustetta ei lasketa..)

  VastaaPoista
 2. Meillä myös mies käyttää sanomalehteä ruokailussa pöytäliinana :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä näyttää tosi kivalta!! :)
  Pinterestissä on aivan ihania ideoita, nyt vaan en ole hetkeen sinne päässyt kurkkimaan. Sinne jos menee, niin täytyy varata tuota nettiaikaa hiukan enemmän, kun muutama minuutti. ;)

  VastaaPoista
 4. Mulla on parhaimmillaan mennyt Pinterestissa kaksi tuntia :)

  VastaaPoista
 5. Hauskaa hyötykäyttöä. Se kävi näppärästi ja tuo on siitä kiva että kuosia voi halutessaan vaihtaa ja taas näyttää uudelta :)

  VastaaPoista
 6. Ihana <3 Näen jo mielessäni meillä kaksi tuollaista, toiseen kyltti maksetaan ja toiseen kyltti ehkä maksetaan :D Tuleeko se tasku sillälailla taittamalla se tuohon päälle vai tarvitaanko tässä ompelullisia taitoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ihan kangasta taittamalla tehdään tasku. Tässä ei tarvitse ollenkaan ompelua :)

   Poista