torstai 9. huhtikuuta 2015

Kysymyksiä ja niihin vastauksia


Kahden postauksen ajan oli teillä lukijoilla aikaa kysellä minulta kysymyksiä.
Ilmeisesti olen kuin avoin kirja, koska sain todella vähän kysymyksiä.
Tässä ne nyt kuitenkin ovat vastauksineen.

Mikä minun blogissani viehättää, että jaksat sitä kerta kerran jälkeen lukea ja kommentoida?Vihreän talon tunnelmaa

Tykkään lueskella sinun blogia, koska kirjottelet omasta elämästäsi, nameista ja vähän kaikesta. Pidän sellaisista blogeista, joissa tunnen pääseväni elämään kirjoittajan mukana hänen elämäänsä. Pidän kommenttien jättämisestä. Näin myös blogin kirjoittaja tietää, että olen lukenut hänen kirjoituksensa.

Suosikkikarkkisi? Vihreän talon tunnelmaa

Minä tykkään siitä sinun inhokista, eli suklaasta. Fazerin sininen on ihan parasta ja Maraboun Daim-suklaalevy. Pidän myös hedelmä aakkosista.
Elämäsi ohjenuora, onko joku sitaatti jota noudatat? Vihreän talon tunnelmaa

Rakasta ja tule rakastetuksi. Rakkaus on iso juttu, mitä pitää hoitaa, joka joskus sattuu ja joskus tuntuu niin vietävän hyvältä. Rakkaus on sitä, että on valmis tekemään toisen puolesta asioita vain siksi, että se toinen olisi onnellinen. Rakkaus on ihan parasta ja sitä on niin monenlaista. Lällyy, mä tiedän :)
Mitkä kolme juttua söisit viimeisellä ateriallasi? Beach house kitchen

Luulenpa, että valitsisin paksun naudanliha pihvin (mediumina), täytetyn perunan (ruohosipulitäyte) ja jälkkäriksi mudcakea. Raskas aihe vaati raskaan ruuan :D
Kuinka blogi-sinäsi ja oikea sinäsi eroavat toisistaan? Inspiration

Blogi-minä kiroilee huomattavasti vähemmän ja puhuu muutenkin sulavammin. Muuten olen kyllä samanlainen livenä kuin täälläkin. Tähän voisikin Tiia vastata hyvin. Me tapasimme kauneusillan merkeissä. Olinko sellainen kuin ajattelit, olenko samanlainen täällä. Täällä on myös lukijoita, jotka tuntevat minut "siviilissä". Olenko samanlainen täällä kuin muutenkin? Hei tästähän tuli mielenkiintoista, kiva kuulla ensivaikutelmasta ja itsestään totuuksia :D( ihan mietityttää, että olenko ihan aito täällä ) 

Mikä sinua loukkaa blogimaailmassa? Inspiration

Rasismi, toisten haukkuminen ja arvosteleminen. Usein vedotaan sananvapauteen, mutta mielestäni hyvä maku kirjoittelussa on silti paikallaan. Internetissä on se huono puoli, että voit nimettömästi kirjoitella vaikka ja mitä. Olenkin usein miettinyt, mitä tämä kirjoittaja saa itselleen tästä? Tuleeko hänelle hyvä mieli kun on arvostellut toista? En minäkään toki ole tämän toisten arvostelun yläpuolella, on niin paljon asioita, joita haluaisin arvostella ja haistatella päin naamaa, mutta en viitsi, koska en halua pahoittaa toisen mieltä. Onneksi sen olen tässä elämässä oppinut, että mölyt voi pitää mahassa ja päästellä ne sitten kotiseinien sisällä ulos. Itseään pitää myös puolustaa, se on eri asia.

Mikä tuntuu hyvältä blogisi tiimoilta? Inspiration

Lukijat ja kommentit tuntuvat aina hyviltä. Olen niin onnellinen kaikista lukijoistani ja tietenkin toivon teitä tänne vielä hirmuisesti lisää. Olen myös uskaltautunut pyytämään yhteistyötä muutamista paikoista ja TEIPPITARHA lupautuikin pieneen yhteistyöhön kanssani. Siitä lisää seuraavassa postauksessa.

Oikein mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua!


18 kommenttia:

 1. Useamman vuoden sinut tunteneena voin sanoa että olet samanlainen täällä kuin siviilissäkin😊jatka samaan malliin, tuskin edes osaisit esittää muuta😍
  -suski

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muun esittäminen ei oikein taida olla mun juttu. Hyvää viikonloppua ihana ♡

   Poista
 2. Täällä Tiia vastaa, että todellakin olet niin aito ja sydämellinen ja vielä mielöttömän hauska. Täydellisen aito pakkaus. <3

  Suklaa <3 <3

  Miten mulla nyt on mennyt täysin ohi laittaa kysymyksiä, en tiedä missä olen ollut tai mitä tehnyt, mielestäni luen blogisi kaikki postaukset. Voi mööh.

  Mutta hienoja kysymyksiä ja ah niin aitoja vastauksia, ihana Outi.

  Reippasti vaan yhteistyöhommeleita kysyt. Jotkut eivät vastaa ikinä, suurin osa vastaa, jotkut sanovat ei, mutta haitanneeko tuo. On ollut minullekin valtava kynnys ottaa yrityksiin yhteyttä, mutta pääasiassa on suhtauduttu todella positiivisesti ja vain pari hassua on jättänyt vastaamatta. :) Lopulta sitä jo oppii hieman "tyrkyttämään" itseään, heh tulee rutiinia. :)

  Ihanaa viikonloppua ihanainen Outi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Tiia, kiitos ihanista sanoistasi ♡
   Täytyy alkaa tyrkyttämään useamminkin :)
   Oikein mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Kiitos vastauksista ja mukavaa viikonloppua sinullekkin! :)

  VastaaPoista
 4. Mulla on mennyt ohi tämä kyselymahdollisuus!! Tykkään blogistasi, koska tunnut jotenkin niin aidolta ja omalta itseltäsi! Et vaikuta esittävän mitään. Itseasiassa varmistuin tästä tunteesta luettuani tuon sun viimeisen aterian. Olisin vastannut juuri samoin:) ihanaa viikonloppua ja pidä itses Outina<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outiuteni vaan vahvistuu näistä teidän kommenteista. Kiitos ihanainen ja oikein hyvää viikonloppua!

   Poista
 5. Ihana postaus Outi:)

  VastaaPoista
 6. Upeita, aitoja ja rehellisiä vastauksia. Kanssasi niin samaa mieltä sananvastuusta ja -vapaudesta.
  Ihanaa, että Teippitarha lähti kanssasi yhteistyöhön! Siitä se homma etenee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viltsu ♡ mietin tässä, että mihin muualle voisin yhteistyöpyyntöjä laittaa?

   Poista
 7. Washiteippien laatikko on tutkittu ja nyt odottelen mitä me niillä tehdään :D Yhden yhteistyöpyynnön olen lähettänyt mutta sain vastaukseksi ein kun kyseinen firma ei anna edes ammattilaisille näytekappaleita. Mutta laittoivat yhteystiedot ylös ja lupasivat ottaa yhteyttä jos muuttavat politiikkaa :) Olen aivan varma, että sää olet luonnossa sama ihanainen Outi kuin täällä <3 Susta välittyy sellainen hyvä aura <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahempi suustani oon vaan livenä kuin täällä :)
   Mä jo tuossa teippailin ekan jutun ja siitä huomenna lisää!
   Hauskaa lauantaita!

   Poista
 8. Voi anteeksi olen ollut niin kiireinen, etten ole huomannut kivaa kysymys postausta. Ihana sininen suklaalevyn kuva aiheutti sen että oli pakko kurkata mitä ihanaa on meneillään. Kivoja kysymyksiä ja vastauksia!

  VastaaPoista
 9. Täällä myös on yksi joka ei oo tajunnu kysellä! Jokatapauksessa, ihana ja aito, niin sinä, kuin blogisi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Kiva huomata, että se aitous näkyy myös täällä ☆

   Poista