torstai 21. kesäkuuta 2018

Kysymyksiin vastauksiaKiitos kaikille kysymyksen jättäneille ja muutenkin edelliseen postaukseeni kommentoinneille.
Teidän kommanteista sai uskomattoman paljon voimaa ja tsemppifiilistä.
Kiitos!
Nyt sitten niihin kysymyksiin ja vastauksiin <3Haluaisinkin tietää mitkä on miehesi bravuuri keittiössä vai onko niitä monta? Mistä löydätte kaikki mausteet?
* Kaikki lihapadat on mieheni bravuureja. Haudutetut ruoat yleensäkin. Mausteita tuodaan meille aina Marokon reissuilta ja ostamme myös etnisistä kaupoista mausteita. Pippuriseokset ja paprikajauheet ovat ihan parasta noissa kaupoissa. Lisäksi maustepussit ovat esim. Meiran pusseja kolme kertaa isompia, eikä hinnat ole kalliit missään. Keittiönne mausteet, ehkäpä voisit julkaista jonkun miehesi bravuurireseptin?

* Rachid on sellainen ei mittaileva kokki, vaan laittaa kaikkea makutuntumallla. Voisin seuraavalla kerralla kun hän hauduttaa jotain liharuokaa, ottaa noita mittoja ylös ja julkaista vaikka sitten reseptin tänne blogiinkin. 
Mausteiden hankkimisesta mainitsinkin jo tuossa edellisessä vastauksessa. Perusmausteisiin meillä kuuluu pippurisekoitus, chili, kurkuma, valkosipuli (tuore tai jauhe), suola, paprikajauhe ja suola.
Lihapullapataan laitetaan myös fenkolia ja kanan kanssa inkivääriä.
Minä puolestani kysyisin mistä ammennat kaikki huikeat tuunausideasi? Mikä on mieluisin materiaali mistä haluat tehdä tuunailuita? Oletko tuunaillut aina vai onko harrastus uusi? Mitä et ole vielä koskaan tuunannut mutta mietin sen tekemistä jossain vaiheessa? 

* Olen niin kutsuttu ideavaras. Näen kaupassa vaikka jonkin ihanan esineen ja siitä idea lähtee. Toteutan tuunauksia kierrätysmateriaaleista niin paljon kun pystyn. Kerran sanoin jotain tekelettäni omaksi keksinnökseni ja heti joku tuli korjaamaan, että tuollaisia oli jo 70-luvulla, joten en enää uskalla sanoa keksineeni mitään itse, joten siksi kutsun itseäni ideavarkaaksi, koska joku on kuitenkin jo keksinyt samat jutut joskua. Toteutus on kuitenkin aina omaa :)
Lempi tuunausmateriaaleja on kaksi, puu ja kankaat. Puu on todella monikäyttöistä, sitä voi hioa ja maalata, ruuvailla ja naulailla. Kankaista on taas vaikka mihin, voi ommella niistä jotain, päällystää asioita yms.
Olen minä aina tykännyt näpräillä, mutta isäni kuoleman jälkeen aloin ihan tosissaan tuunailemaan asioita ja askartelemaan. Huomasin kuinka terapeuttista ja päätä tyhjentävää tuunailu voikaan olla. Tosi tuunausuta takana nyt siis n.6 vuotta :)
Haluaisin oppia hitsaamaan ja käyttämään erilaisia puun muokkaukseen liittyviä koneita, eli metallituunaukset ja puutyöt kiinnostavat kovasti. Metallitöitä en ole koskaan vielä tehnyt. Mikä on Sinun elämäsi paras muisto ja miksi :)

* Kyllä se on ollut lasten syntymät. Ne ovat mullistaneet maailmani. Meille lapset ovat lahja, eikä heidän saaminen ole ollut itsestäänselvyys, siksi olenkin enemmän kuin onnelllinen, että heidät olen saanut omakseni. Toisaalta hyvissä muistoissa on isossa osassa myös meidän (miehen ja minun) rakkaustarina, jonka pääsee lukemaan vaikka TÄSTÄ!Jos sulla olis yhden päivän aikana niin paljon rahaa käytössä kuin ikinä haluat, niin mitä sillä tekisit? Säästöön ei saa tässä tapauksessa laittaa, eikä sijoittaa, vaan pitää käyttää heti :)

* Ostaisin omakotitalon meille ja maksaisin sen heti pois. Maksaisin myös kaikki mahdolliset vakuutukset vaikka vuodeksi eteenpäin pois alta. Tilaisin uuteen kotiin uudet huonekalut ja samalla tilaisin myös matkan anoppilaan, koska tästä on jo julmetun pitkä aika kun viimeksi olemme olleet Marokossa.Tekisin myös tilisiirtoja sukulaisten ja ystävien tileille, eli laittaisin rahaa jakoon.  Eiköhän tuossa ollut jo ostamista yhdeksi päiväksi.Satu kysyi myös, että milloin tavataan ja mehän tavataan heti kun vaan mahdollista. Espoossa asustelen ja mielellään näen blogikamuja, jos täällä suunnassa liikuskelette.

Kuinka monta lasta sinulle on?
Meillä on kaksi lasta, 20-vuotias tytär ja 15-vuotias poika. Tytär on jo muuttanut pois kotoa, mutta onneksi nähdään lähes joka viikko kuitenkin. 

Kenen julkisuuden henkilön kutsuisit ruokapöytääsi?
Tämä onkin vaikea kysymys! Jos olisin sinkku niin vastaus olisi Channing Tatum, mutta nyt taidan kuitenkin valita Kiti Kokkosen. Me Kitin kanssa kummatkin tykätään tuunailla, joten jutut eivät varmasti loppuisi kesken. 

Kiitos aivan ihanista kysymyksistä teille kaikille. 
Hyvillä mielin siirryn nyt somelomailemaan juhannuksen ajaksi. 
Tänään matkaamme Karkkilaan viettämään jo kolmatta juhannusta yhdessä...IHANAA!

Rentoa, leppoisaa, ihanaa ja vähäsateista juhannusta teille kaikille  <3
31 kommenttia:

 1. Kivoja kysymyksiä ja vastauksista <3 Mukavaa juhannusta teidän perheelle <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa juhannusta Outi! <3 Hihii mäkin tekisin rahoilla tilisiirtoja, kaikki vaan tuhlaamaan rahat pois! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu täälläkin, ei niistä rahoista haudassa iloa olisi 😀
   Ihanaa juhannusta Jonna ❤️

   Poista
 3. Paljon naurua, iloisia hetkiä & herkkuja juhannukseenne! Täällä jo tienpäällä ja edessä ajoa ainakin 8 tuntia, sitten nautitaan muutama päivä ja varmasti ollaan hetkiä somehiljaisuudessakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääsitte kivasti perille. Ihanaa juhannusta koko teidän perheelle ❤️

   Poista
 4. Kivoja kysymyksiä ja vastauksia. Vastauksia lukiessa tuntuu siltä kun tutustuisin paremmin ystävään, vaikka ei olla tavattukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se näissä juuri onkin nivaa, oppii toista vähän tuntemaan ❤️

   Poista
 5. Hyvin tuli rahat käytettyä :). En olis pystynyt parempaan, tai edes samaan, mutta kiitos vinkeistä. Otan käyttöön, jos joskus moinen munkki sattuu kohdalle..

  Uudelleen sitä ihanaa juhannusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistilistaksi jos satutaan lotossa voittamaan.
   Ihanaa juhannusta Annukka ❤️

   Poista
 6. Olipas kiva postaus ja jotenkin just sua. <3<3 Ihanaa, rentouttavaa ja onnellista juhannusta Outi <3

  VastaaPoista
 7. Mukava postaus! Hyvä sijoitus rahoille. Aurinkoista juhannusta, Outi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joi, rahaa osaisin käyttää, jos sitä sattuisi olemaan 😀
   Mukavaa juhannusta Satu ❤️

   Poista
 8. Oon vähän kade noista Rachidin padoista, sillä pataruoat on täällä nro 1. Vitsi miten ihania ruokia varmaan tekee, laita reseptiä joskus ehdottomasti.

  Oi maailman ihanin Kiti, joka jakoi vielä omalla facesivullaan meikäläisen astronauttihörhötykset, voin vannoa, että te tulisitte niin juttuun.

  Ihanaa juhannusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloin Kitiä seuraamaan myös instassa, jotenkin tuntuu, että ois yhteistä hänen kanssaan
   Rentoa ja ihanaa juhannusta sinulle Tiia ❤️

   Poista
 9. Kitin kanssa juttua ja naurua riittäisi <3

  Olipa kiva tuo kysymysjuttu, täytyy toteuttaa se myös, sekä "ystävänikirja" postaus.

  Ihanaa juhannusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naooaa idis mukaan ❤️ Ihanaa viikkoa sinulle Reetta ❤️

   Poista
 10. Mahtava postaus ja hyviä kysymyksiä. Mielenkiinnolla odotan reseptejä, maustekavalkaadi kuullostaa makeelta!
  Ihanaa juhannusta teille, nauttikaa <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maustehylly on miehen lempoari juttu keittiössä.
   Ihanaa viikkoa sinulle Nina ❤️

   Poista
 11. Olipa kiva lukea näitä kysymyksiä ja vastauksiasi niihin :) Mukavaa juhannusta Outi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisia postauksia on välillä kiva myös tehdä.
   Ihanaa viikkoa sinulle Jael ❤️

   Poista
 12. Mie en keksinyt kysymyksiä, kun olet niin avoin. :)

  VastaaPoista
 13. Ihania kysymyksiä ja vastauksia. Ja tuo maustejono kuulostaa mainiolta. Ja Kiti ja sinä, teillä eivät jutut hetkeen loppuisi. Niin paljon tuunattavaa löytäisitte.
  Kivaa juhannusta, Outi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tuunaus taitaisi olla minua ja Kitiä yhdistävä asia.
   Ihanaa viikkoa sinulle Tuula ❤️

   Poista
 14. Kiitos Outi kaiken kattavasta vastauksesta minun tuunailunkysymyksiin.
  Tuli ihan luvattoman pitkä lista kysymyksiä :) mutta kiltisti sinä vastasit.
  Hyvää juhannuspäivää <

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon välillä aika kilttikin 😀
   Kiitos kysymyksistä sulle ja ihanaa viikkoa Marjo ❤️

   Poista
 15. Moikka! Kiitos Outi vastauksistasi. Minua kiinnosti erityisesti tuo ruokapuoli. Ollappa itselläkin kokkaava mies! Hyvää juhannuksen jälkeistä maanantaita sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tuin ruoan suhteen kyllä hyvät oltavat 😀
   Ihanaa viikkoa sinulle Marja!

   Poista
 16. Oliko tyttäresi vaihdossa vuoden,kun hän kirjoitti tänä vuonna ylioppilaaksi?Jos oli,niin missä maassa ja mitä tykkäsi?Olisi kiva kuulla lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hän ollut vaihdossa. Hän kävi koulua yhden vuoden lisää nostamassa numeroita, koska ei päässyt heti sinne minne halusi opiskelemaan. Tämä päätös kannattikin, koska numerot nousivat huimasti ja hän sai haluamansa opiskelupaikan. Kiitos kysymyksestäsi <3

   Poista