maanantai 1. kesäkuuta 2015

SINÄ LOUKKASIT MINUA

SINÄ LOUKKASIT MINUA -kampanja


Arvosteletko kaupan kassajonossa muiden ruokaostoksia ja ulkonäköä? Kommentoitko leikkipuistossa vanhemmalle, miltä tämän lapsi näyttää? Kerrotko kanssaihmisille, kuinka rumia, ällöttäviä ja vastenmielisiä he ovat? Kehotatko ostarilla pyörivää nuorta tekemään itsemurhan?


"Vitun kaksnaamainen pullukka huora! Tajuutsä et kukaan ei lue sun blogii koska oot niin säälittävä, etkä saa ikinä munaa tolla naamalla ja parempi jos vaa tekisit jotai tolle naamalles... painu sinne vittuun mistä tulitki ja kato peiliin ja jätä ne pullat yms. pois ihan suosiolla. Oot sairas ja lihava lehmä! ammu ittes!"


""Kateelliset muuta keksi." väitätkö että joku olisi sinulle kateellinen? :D sinun elämässäsi ei ole mitään kadehdittavaa tai ihanteellista. Ruma, Läski, loismatonen joka kuluttaa yhteiskunnan rahoja."


"Sun muodoillas et oo voinu sairastaa anoreksiaa, oot säälittävä huomiohuora jolla ei ole yhtään ystävää ja joka baarissa istuu yksin nurkassa turpa kiinni"


”Mietin kuvia katsoessa, kuinka Eve on tosi pullukka. Olet kertonut syömisongelmista hänen kanssaan. Ei hän kyllä näytä yhtään siltä ettei ruoka maistu. No, tietty jos annat makeita välipaloja asia saa toisen näkökannan. Silloinhan ruoka ei enää maistu ja lihominen on taattu. Eikö neuvolassa jo puututa asiaan? Ylipainoinen lapsi noin varhaan on kyllä lihava nuori/aikuinen.” (Kyseessä on normaalipainoinen vauva.)


”Usein sanotaan, että geenien sekoittaminen tuottaa terveitä jälkeläisiä. Aina se ei kuitenkaan näy sattuvan kohdalle." (Kirjoittajan lapsen vammaisuudesta.)


"Vittu oot nolo tapa ittes"


"Ootko harkinnu itsarii? Jos oot ni mitä sä tääl enää oot?"

"Rättipään akka, ei sua kukaan muukaan huolis!"

Voitte varmaan arvata mikä näistä kommenteista on minulle kuuluva? Avataan silmämme nettikiusaamiselle, sitä tapahtuu paljon ja sitä ei tarvitse missään nimessä hyväksyä. Mahtava määrä bloggareita on lähtenyt mukaan kampanjaan SINÄ LOUKKASIT MINUA. Nyt on aika herätä siihen, mitä kaikkea netissä tapahtuu. Toisen loukkaamisesta on tullut helppoa, aivan liian helppoa. 


Ilkeät kommentit loukkaavat myös netissä. Me toivomme asiallista kommentointia blogeihin.

A girl with too many pictures  -  Ai karkkii!  -  Aiatar  -  Aikuistumiskipuja  -  All hearts are wonderful  -  Am I Invited  -  Annun elämä uusiksi  -  Arkilove  -  By Tinja Katariina  -  Elämänilon alkulähteillä  -  Elämää pyörätuolista käsin  - Emilia Christine  -  Enni Heidi  -  Ennin kengissä  -  Essi Maaninka  -  Fifty Way  - Haaveilen kaikesta  -  Haaveita ja oikeeta elämää  -  Harmaa ja muut iloiset värit  -  HeioonJenna  -  Hulivilini  -  Ida Parviainen  -  Ihanan karmea  - Ikimuistoista  -  Inku-chan  -  Inspiration  -  Jemppuu  -  Jenni's Lullaby  - Kaaosta ja kukkamekkoja  -  Kadun aurinkoisella puolella  -  KIDULT  - Kitujainen.com  -  Kotiäidin elämää  -  Kouluta Ite Paremmin  -  Kun äiti kelaa  - Kuvastin  -  Käenpesä  -  Lady of The Mess  -  Leveämmin hymyilevä perhe  - Chasing Happiness  -  Life à la Annika  -  Life is an illusion  -  Lifestyle by Maiju Kristiina  -  Love yourself first  -  Loyal Companion  -  Maalia kohti  - Mammalaiffii  -  Mansikkatilan mailla  -  Marjukka Katariina  -  Meidän Pieni Ryyni  -  Mieleni on maalaus  -  Minäkö keski-ikäinen?  -  Moonika Kristiina  - Munakoisoni ja minä  -  My life, with love Alesya  -  Nani - Be yourself  - Napsahduksia  -  Natalia  -  Never Give Up  -  Nightwish Diamonds  -  Nuori ajattelija  -  On my way  -  Operaatio Äiti  -  Optimismia ja energiaa  -  Outi's life  -  paint my house BLACK  -  Paiqo  -  Perhosia masussa  -  Pieni Lintu  - Pikku Bambin Blogi  -  Pinkit korkokengät  -  Privaattikamaa  -  Rakkaudella Hannele  -  Reborn Beast  -  Rouva Y  -  Ruusumäki  -  Saijis  -  Smagatsoff  - Something different by Emilia  -  Spread your wings  -  Syvältä  -  Tassuttelijan päiväkirja  -  Teijan Kauneus Blogi  -  The Blind Leap  -  The Diary of Mariella Elisabeth  -  The World According to Jani  -  Thrill Me Tonight  -  Tipulassa  - Touch the sky  -  Tuulanneli  -  Unelmia jahdaten  -  Unelmiin tai sinne päin  - Vilhelmiina Lyydia  -  Waldgeistory  -  Weekend Chic  -  XL elämää  -  Zeninan  -  Äiti ja melukylän lapset  -  Äiti on vihannes  -  Äiti yrittää

23 kommenttia:

 1. Sitä kun ei ajatella yhtään pidemmälle asioita. .. tai puretaan paha olo muihin. Mikään ei kuitenkaan oikeuta kiusaamaan toista! Edes netissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haukkuminen, vielä kun sen voi tehdä anonyymina, on liian helppoa netissä.

   Poista
 2. Outi olet ehtiväinen tämä on jo täällä. Väkästän omaa, nyt ihan omin sanoin tällä kertaa. Hieno aihe, varmasti herättää näkyvyyttä tänään, niin moni on mukana. <3

  Ihanaa päivää sinulle ihana Outi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vedin helpomman kautta ja vähän vaan lisäsin omaa :)
   Mukavaa alkuviikkoa ihana Tiia♡

   Poista
 3. Hyviä juttuja, (siis ei hyvä juttu kiusaaminen) liityin kampanjaan mukaan. Mutta miten linkititkö sää itsesi suoraan tuohon listaan vai linkittikö joku sut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos haluat osallistua, niin kopioit nuo kommentit ja kuvan ja kaikki muut, paitsi mun tekstiosuuden ja osallistuja listan omaan kirjoitukseen. Sen jälkeen voit ilmoittaa osallistuneesi kampanjaan tipulassa.blogspot.fi ja hän lisää nimesi myös tähän viralliseen blogilistaan

   Poista
 4. Siis jos noi kommentit on ihan oikeasti kaikki jollekulle jossain kirjoitettu tai sanottu niinkuin varmaan on, niin ei voi muuta kuin todeta, että on tää maailma s a i r a s. Ihan oksettaa.

  Sydäntäraastava aihe kerrassaan.

  VastaaPoista
 5. Skippasin jotenkin tuon alkuperäisen ilmoittautumisen, mutta kävin heti jälki-ilmoitautumassa. Tämä on niin tärkeä asia, ja hienoa, kun se saa kampanjan avulla huomioita.

  VastaaPoista
 6. Jotain on pahasti pielessä kun toista pitää haukkua.

  VastaaPoista
 7. Tää on tärkeä asia jotta jokainen meistä jaksaa jatkossakin blogata ja jakaa iloa ja ideoita muille. Hyvä kamppis! Mä kans myöhästyin ilmoittautumisesta mutta päätin silti postata aiheesta, omin sanoin. Ihanaa kesäkuuta Outi!

  VastaaPoista
 8. Kyllä oli hienoa, kun tämmöiseen asiaan otettiin kantaa!! Niin surullista on lukea noita kommentteja, miten joku voi arvostella muita? Kateusko?

  VastaaPoista
 9. Koko sen ajan kun olen uskaltautunut jättämään kommentteja muiden blogeihin olen pelännyt kun netissä jää äänenpainot ja ilmeet pois etten vaan vahingossa päästele näppäimiltä jotain minkä voi tulkita ilkeäksi kommentiksi niin en millään ymmärrä miten joku tekee tuollaisia purkauksia mitkä ei missään tapauksessa voi olla vahinkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisissa kommenteissa, mitä tässä jutussa on, ei asiaa voi käsittää väärin. Toista ihmistä on tahallaan haluttu satuttaa. Kuinka alhaista käytös voikaan olla kun sen anonyymina voi tehdä?

   Poista
 10. Kiva, että lähdit mukaan kampanjaan! Kurjaa, että sinäkin olet saanut ikäviä kommentteja - toivottavasti kampanjan myötä edes joku on havahtunut miettimään nettikäyttäytymistään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin. Tämä oli hyvä kampanja ja silmien avaaja monelle ihmiselle.

   Poista
 11. Yleensä ihmiset haukkuu muita kun on itsellä paha olla, mikä ei todellakaa ole oikeutettua. Nykyään se on vielä niin helppoakin kun voi nimettömästi kirjoitella kaikkea toisista. Tosi hienoa, että ihmiset lähtee tämmöseen kamppanjaan mukaan ja toivotaan että tää tavoittais ihmisiä, jotka saavat elämän ilonsa toisten haukkumisesta ja sais ihmisiä oikeesti miettiin mitä seurauksia kaikki törkeydet voi oikeesti aiheuttaa toisille ihmisille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli tärkeä kampanja ja oli mahtavaa olla tässä mukana ♡

   Poista