maanantai 13. kesäkuuta 2016

Kolmen suoraNappasin tämän haasteen mukaani blogikollegani Tuulannelin blogista.
Välillä on kiva pysähtyä miettimään niitä suuria ja pieniä juttuja jokapäiväisessä elämässä.
Ottakaapa tekin tämä haaste matkaan mukaan.
Tässäpä minun kolmen suorat!


3 asiaa joita odotan... Kesälomaa, joka alkaa juhannuksesta, tyttären vanhojen tansseja ja leffailua mieheni kanssa.


3 asiaa joita haluan... rakastaa ja tulla rakastetuksi, hyvän tulevaisuuden lapsillemme sekä talon ilman seinänaapureita.3 asiaa jota teen usein... olen netissä, käyn töissä ja katselen leffoja.3 asiaa joista tykkään... mieheni, tyttäreni ja poikani. Olipas helppoa :) Tähän voisin vastata myös, että perheeni, ystäväni ja bloggailu.
3 asiaa joista en tykkää... epäaidot ihmiset, rasistit ja tuhmat anonyymit kommentoijat. Haluan painottaa sanaa tuhmat! On niin helppoa tulla arvostelemaan toista ilman nimeä.


3 asiaa mitä minun pitäisi tehdä... laittaa ruokaa niin, että lapsille riittäisi siitä huomiseksi myös päiväruoka. Pestä koneellinen pyykkiä ja ripustaa ne kuivumaan. Haluaisin myös katsoa jonkin kivan leffan.


3 asiaa mitä osaan... soittaa pianoa, tehdä herkullisia kastikkeita ja olla hyvä ystävä (viimeisessä kohdassa luotan ystävien sanaan).
3 asiaa jota en osaa... näitähän nyt on ihan tuhottomasti, mutta, en osaa puhua hyvää tai edes kohtalaista ruotsinkieltä. En myöskään osaa pitää romukaappiani siistinä (siksi sen nimi onkin romukaappi). En osaa soittaa kitaraa, vaikka kovasti haluaisin oppia.


3 asiaa jotka rauhoittavat minut... juttelu ystävien tai mieheni kanssa. Oman miehen kainalossa pötköttely ja lämmin kupponen harira-keittoa!3 asiaa, jotka saavat minut stressaantumaan... rahattomuus, työasiat ja se, että vuorokaudessa on liian vähän tunteja.3 asiaa mitä tein viikonloppuna... hoidan kodin kuntoon (siivous, pyykkäys, ruoanlaitto), katselen leffoja ja luen blogeja.

3 asiaa mitä olen tehnyt viimeisen viikon aikana... töitä, nauttinut tyhypäivästä ja halinut perheenjäseniä.

Tulipas kukkavoittoinen postaus, mutta sehän tässä Suomen kesässä onkin niin ihanaa. 
Saadaan nauttia kauniista luonnosta, kukista ja sinisestä taivaasta.

Ihanaa viikonalkua kaikille!


24 kommenttia:

 1. Olipas kiva postaus. Hyvin tukivat kaikki mainitsemasi asiat mielikuvaa, jonka olen saanut sinusta ❤️ Hieno ihminen suurella sydämellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jani, luin sun kommentin myös työkavereilleni. Sanoin, että olet niin ihana kun aina jaksat kommentoida mun juttuja ja kukapa ei tykkäisi näin ihanista kommenteista. Haleja Jani, olet ihana <3

   Poista
 2. Tää on kyllä kiva haaste! Mullakin se on takaraivossa odottamassa, että olis sopiva hetki kirjoittaa mitä päähän pälkähtää.

  Ja sanomattakin selvää, että vastaukset oli taas niin Outimaiset. Jani sen tossa ekassa kommenttilootassa jo niin hyvin tiivisti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka. On niin kiva huomata, että te minua pidempään seuranneet, opitte tuntemaan minua jo aika hyvin, pelkän blogin perusteella.
   Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 3. Onpas kiva postaus. Vastaukset kertovat sinusta paljon. <3 Mukavaa uutta viikkoa Outi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen nauranut usein, että olen kuin avoin kirja. Tässä sitä taas mennään :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Ehdottomasti nappaat mukaan haasteen. Nämä haasteet on niin kivoja.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Mä jo säikähdin, että mitä sun peukuille on tapahtunut, ennen kuin tajusin, että sellainen facebook peukku :D :D

   Poista
 6. Olipa kiva haaste, oli kiva lueskella. Mahtavia ja mukavia asioita sinun mielessäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika arkisiakin asioita, mutta arkeahan tässä eniten eletään ja kun arjessa on hyvä olla, on aina hyvä olla.

   Poista
 7. Rahattomuus on se suurin vitsaus täälläkin. :(

  VastaaPoista
 8. Tosi kiva kuulla kaikista noista! Hyvä, että nappasit haasteen itsellesi. Itse olen niin laiska, että harvoin jaksan noin pitkää postausta edes kirjoittaa, saati ajatella. Ehkä sitten kesälomalla ehtii taas vähän tyhjentämään päätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti hei sitten teet tämän. Kiva päästä lukemaan myös sinun kolmen suoraa :D

   Poista
 9. Onpa tutunkuuloisia juttuja : ) Noilla pääsee jo aika pitkälle ja arki tuntuu paljon paremmalle.. Ihanaa viikkoa & sitä kesäloman odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli. Kylläs se loma tulee tänäkin kesänä tarpeeseen. Hoitolapsistakin jo näkee, että lomaa hekin odottavat. Ollaan kaikki kuin tulisilla hiilillä :D

   Poista
 10. Tämä on niin kiva haaste ja hei tuohon mitä en osaa listaan, no siitähän tulisi kilsan pituinen. Hyvin samanlaisilla aatoksilla täällä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitais minullakin tulla pisin lista tuosta mitä en osaa :D
   Ihanaa keskiviikkoiltaa Tiia!

   Poista